Antena Meniu Search
x

Video Angajații grădiniței din Alba și-au dat seama că micuțul de nici 2 ani lipsește, după ce tânăra care l-a găsit a postat un anunț pe Facebook

Anchetă a poliției la o grădiniță din Alba Iulia, după ce un copil de un an și 8 luni a dispărut fără ca vreun angajat să-și dea seama că lipsește. Dispariția a fost remarcată abia după ce pe rețelele de socializare a apărut informația că un copil a fost găsit pe stradă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.07.2023, 13:38

Vezi și

O tânără a fost cea care a găsit copilul, la aproximativ 200 de metri distanță de unitatea de învățământ. În primă față, ea a postat un mesaj pe o rețea de socializare ca să-i găsească părinții, apoi a aflat că minorul plecase de la grădiniță și chiar ea l-a adus înapoi la unitatea de învățământ. 

Angajații grădiniței și-au dat seama că micuțul lipsește, după ce fata care l-a găsit a postat un anunț pe Facebook

Deși grav, incidentul nu a fost raportat la poliție. Oamenii legii din Alba Iulia s-au sesizat după ce au văzut postarea pe Facebook. Au mers la grădiniță și au aflat că trei angajați ar fi trebuit să supravegheze băiatul, dar nimeni nu a observat când acesta a ieșit din grădiniță și nici minute bune după acest incident, nimeni nu și-a dat seama că acesta lipsește.

Polițiștii au deschis un dosar penal, fac cercetări pentru neglijență în serviciu și fac cercetări pentru a afla cum a fost posibil ca micuțul de nici doi ani să iasă din grădiniță și nimeni să nu observe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Angajații grădiniței din Alba și-au dat seama că micuțul de nici 2 ani lipsește, după ce tânăra care l-a găsit a postat un anunț pe Facebook