Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Angajatul unei vulcanizări din Botoşani a rămas fără picioare, după ce ce roata unui camion a explodat în timp ce o schimba

Poliţia şi Inspecţia muncii fac anchete în urma unui accident cumplit care a făcut două victime la o vulcanizare din Botoşani. Un muncitor a rămas fără picioare, după ce roata unui autocamion a explodat în timp ce o schimba. Un alt coleg al bărbatului a fost rănit uşor de suflul exploziei, dar a ajuns la spital în stare de şoc după incident.

de Antuanela Raileanu

la 23.08.2024 , 14:30

Explozia s-a produs în timp ce angajaţii vulcanizării încercau să schimbe roata unui autocamion. Cel mai probabil, din cauza presiunii mari pneul a explodat, iar cei doi bărbaţi au fost puşi la pământ de suflul deflagraţiei. 

Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: A avut loc o explozie în urma căreia au rezultat două victime de 36 şi 37 de ani. 

Imediat, la vulcanizare au ajuns mai multe echipaje de intervenţie, iar cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital.

Vezi și

Un tânăr a ajuns în stare critică la spital

Pe acelaşi subiect

Dacă unul dintre bărbaţi a scăpat cu răni mai uşoare, colegul său în vârstă de 36 de ani a ajuns în stare critică pe mâinile medicilor. 

Dănuţ Panaitescu, medic SMURD: Acesta prezenta un traumatism deschis bilateral la membrele inferioare, cu amputaţie incompletă. Pacientul a fost preluat şi transportat pentru investigaţii şi tratament la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Pentru că starea acestuia s-a agravat, medicii au decis transferul pacientului cu un elicopter SMURD la Iaşi. Atât poliţiştii, cât şi inspectorii ITM au deschis acum anchete în acest caz.

Antuanela Raileanu Like

Lumea politică este complicată, o zi nu seamănă cu alta. Știu că e complicată, văd asta "la firul ierbii". Și voi știți că e complicată, o simțiți prin toate deciziile care vă afectează.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Angajatul unei vulcanizări din Botoşani a rămas fără picioare, după ce ce roata unui camion a explodat în timp ce o schimba