Antena Meniu Search
x

Animaţie: Cum s-a produs accidentul cu zeci de victime de la Tătărăşti (Video)

O femeie de 52 de ani a murit în urma accidentului din Tătărăşti, judeţul Hunedoara, iar 32 de persoane au fost transportate la spital. Şoferul de 47 de ani, care conducea autocarul cu 72 de persoane la bord, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

O femeie de 52 de ani a murit în urma accidentului din Tătărăşti, judeţul Hunedoara, iar 32 de persoane au fost transportate la spital.

O femeie de 52 de ani a murit în urma accidentului din Tătărăşti, judeţul Hunedoara, iar 32 de persoane au fost transportate la spital.

Şoferul de 47 de ani, care conducea autocarul cu 72 de persoane la bord, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Autocarul venea din Spania şi transporta, în ţară, muncitori. 72 de persoane, cu tot cu cei doi şoferi  se aflau la bord. Destinaţia finală era Râmnicu Vâlcea, însă autocarul avea mai multe opriri în ţară.

Cu ajutorul unei animaţii, putem observa cum a avut loc accidentul.

La un moment dat, în jurul orei 4.50, pe fondul oboselii, cel mai probabil şi din cauza neadaptării vitezei în curbă la stânga, pe carosabil umed, s-a răsturnat pe marginea şoselei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Animaţie: Cum s-a produs accidentul cu zeci de victime de la Tătărăşti (Video)