Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"

Destin şocant al unei familii. Un angajat al Serviciului de Pază și Protecție a murit după ce a tăiat calea tramvaiului. Vatmanul n-a apucat să frâneze şi l-a lovit în plin. Angajatul STB a ieşit pozitiv la drugtest, dar le-a arătat poliţiştilor că urmează un tratament pentru o boală virală. Surse Observator spun că victima este soţul femeii stropită cu benzină în urmă cu două zile în atacul de la Parlament. Imagini care pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 19:15

"Mamă, dar vagonul l-a făcut praf!". Sunt imagini dramatice, filmate la câteva secunde după impactul devastator. Pompierii înceracă să ajungă la şoferul rămas blocat în maşină. Autoturismul s-a înfăşurat pur şi simplu în jurul stâlpului. La volan este un bărbat de 39 de ani, angajat al Serviciul de Pază şi Protecţie, aflat în maşina personală, în timpul liber.

Totul s-a întâmplat pe Şoseaua Progresului, în sectorul 5, la 7 dimineaţa, o oră extrem de aglomerată în Capitală. Accidentul a avut loc în momentul în care şoferul a făcut un viraj la dreapta şi a ajuns pe linia de tramvai. 

Vatmanul, în vârstă de 30 de ani, n-a apucat să oprească la timp. L-a lovit în plin pe agentul SPP care i-a tăiat calea.

Vezi și

Accident pe Șoseaua Progresului din București. Maşina a fost strivită în stâlpul electric şi ruptă în două

Pe acelaşi subiect

Şoferul n-a avut nicio şansă. "Eram în tramvaiul 25, mă îndreptam către Academia Militară, ne-a spus vatmanul că trebuie să coborâm, este un accident. Am rămas şocat de gravitatea lui", a povestit un martor.

Şi de destinul unei familii, pusă la grea încercare în ultimele două zile. Potrivit surselor Observator, victima este soţul femeii stropită cu benzină în clădirea Parlamentului, de un individ care a pus foc ca să se răzbune pe clasa politică.

Vatmanul a fost testat pentru alcool şi droguri. A ieşit pozitiv la amfetamină

Bărbatul le-a arătat poliţiştilor o reţetă medicală. Surse Observator spun că nu suferă de vreo boală cronică şi este apt de muncă. Tratamentul ar fi fost pentru o afecţiune virală. STB anunţă că a deschis o anchetă internă după acest caz. Pe de altă parte, două din 10 teste rapide pozitive au fost infirmate de analizele de laborator, arată datele poliţiei din ultimii doi ani. 

"Sunt într-adevăr substanţe care pot să determine anumite reacţii fals pozitive: unele medicamente antidepresive sau discutăm chiar şi de picături nazale. Concluzia va veni de la Institutul de Medicină Legală", a declarat Radu Țincu, medic toxicolog.

Pentru că impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a făcut praf, poliţiştii au apelat la tehnologie ca să refacă dinamica accidentului. Circulaţia în zonă a fost paralizată. 

Un accident identic a avut loc în luna februarie, în acelaşi loc

Atunci, şoferul maşinii, un pensionar de 73 de ani, a supravieţuit. 

Radiografia accidentelor rutiere din Capitală arată cumplit. Sunt peste o mie de morţi şi în jur de 2.600 de persoane rănite grav în ultimii 14 ani. Şoferii sub 30 de ani, cu maşini scumpe şi motor puternic au provocat cele mai multe tragedii în ultimii cinci ani, arată statistica celor de la Autoritatea de Supraveghere Financiară. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul de tramvai în care a murit angajatul SPP. Martorii, terifiați: "Vagonul l-a făcut praf!"