Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Cursa nebună făcută de un tânăr de 18 ani din Brăila, cu polițiștii pe urmele sale. A intrat în plin într-o mașină de poliție pe care a aruncat-o câțiva metri

Un tânăr de 18 ani din Brăila a intrat în plin într-o maşină de poliţie, în timp ce era urmărit de agenţi. Furase automobilul unei rude şi încerca să scape de poliţiştii care îl căutau. Goana lui disperată s-a terminat cu un bilanţ înfricoşător. Cinci vehicule au fost distruse, iar şoferul a ajuns la spital.  

de Adrian Obreja

la 24.11.2023, 19:36

Vezi și

Lovită în plină viteză de maşina şoferului fugar, autospeciala de poliţie a zburat prin aer câţiva metri şi a fost aruncată într-un vehicul oprit de agenţi pentru verificări. Din fericire, în cele două maşini nu era nimeni în momentul impactului.

Cursa nebună făcută de un tânăr de 18 ani din Brăila, cu polițiștii pe urmele sale

Accidentul a fost provocat de un tânăr care avea permis de o lună de zile. Dornic de o plimbare, a furat aseară mătuşii lui şi a fugit din oraş. Femeia a sunat la 112, iar poliţiştii au organizat mai multe filtre între Brăila şi Slobozia, ca să îl prindă.

Elena Ostache, purtător de cuvânt al IPJ Brăila: Ajuns în filtrul instituit în localitatea Viziru şi localitatea Însurăţei, nu a oprit la semnalul regulamentar al colegilor noştri şi şi-a continua deplasarea.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 18 ani a condus 50 de kilometri fără oprire. La un moment dat, în apropiere de Slobozia, a depăşit o coloană de maşini oprite în timpul raziei şi a intrat în plin în autospeciala de poliţie. În total, cinci vehicule s-au făcut zob. Şofer a fost singurul care a ajuns la spital - avea răni grave la cap şi la membre.

Cristian Onișor, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţe Galaţi: Pacientul, la acest moment, este internat în secţia de Terapie Intentisvă. Este cu fractură femurală. De asemenea, un traumatism cranio-cerebral.

Plimbarea cu maşina furată i-a adus tânărului un dosar penal care îl poate trimite la închisoare. Poliţiştii aşteaptă şi rezultatul analizelor, ca să afle dacă era băut sau drogat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Cursa nebună făcută de un tânăr de 18 ani din Brăila, cu polițiștii pe urmele sale. A intrat în plin într-o mașină de poliție pe care a aruncat-o câțiva metri