Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Drumul Morţii - E85 şi-a cerut din nou tributul. A sfârşit în cabina dubei sale, după ce un TIR s-a răsturnat peste el când a derapat şi a intrat pe contrasens

Tragediile se ţin lanţ pe "Drumul Morţii", E85. Doar astăzi au avut loc trei accidente. În cel mai grav dintre ele, un şofer a murit nevinovat, după ce un TIR s-a răsturnat peste duba pe care o conducea. Statisticile sunt sumbre. Drumul european este străjuit de cruci după ce în ultimul deceniu au fost o mie de accidente pe şosea. 

de Adrian Bonciu

la 12.03.2024, 20:04

Vezi și

Accidentul de pe drumul European 85 a avut loc pe o porţiune de drum drept, în apropiere de comuna Limpeziş din Buzău. Pe o ploaie torenţială, şoferul unui TIR pierde controlul volanului, derapează şi intră pe contrasens. Loveşte frontal o dubă condusă de un bărbat de 48 de ani din Covasna. Omul nu a avut nicio şansă după ce camionul s-a răsturnat peste maşina lui. 

Drumul Morţii - E85 şi-a cerut din nou tributul

Adrian Roșioru – Poliția Rutieră Buzău: Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, de către conducătorul autotirului care a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa din direcţia Urziceni către Buzău.

Şoferul TIR-ului scapă ca prin minune. 

Pe acelaşi subiect

Ionuț Cășaru – ISU Buzău: Au fost identificate două victime: conducătorul autocamionului care era autoevacuat şi predat către echipajul SAJ şi conducătorul autoutilitarei care era încarcerat şi inconştient. Intervenţia a fost dificilă din cauza autoutilitarei care era foarte contorsionată în urma impactului. 

Nu este singurul accident pe "Drumul Morţii". Au fost trei doar astăzi. Un tânăr de 28 de ani s-a răsturnat cu maşina după ce a lovit un copac de pe marginea drumului. Iar pe șoseaua de centură a Buzăului, o altă maşină a lovit o dubă care era oprită lângă drum.

Statisticile sunt crunte pe şoseaua care străbate 6 judeţe. Pe cei 85 de kilometri, sunt 199 de cruci. 272 de români au murit în ultimii 10 ano pe cea mai periculoasă șosea din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Drumul Morţii - E85 şi-a cerut din nou tributul. A sfârşit în cabina dubei sale, după ce un TIR s-a răsturnat peste el când a derapat şi a intrat pe contrasens