Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Femeie, călcată cu maşina de copilul de 6 ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj

Accident şocant în parcarea unui centrul comercial din Capitală. O mamă a fost călcată cu maşina chiar de către fiul ei, un băieţel de şase ani. Copilul a profitat de o clipă de neatenţie. Femeia l-a lăsat în autoturism împreună cu sora lui mai mică, în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj. Băiatul a apăsat maneta în marşarier şi şi-a strivit părintele. 

de Ana Grigore

la 27.08.2024 , 19:10

Accidentul neobişnuit s-a petrecut în parcarea unui mare centru comercial din sudul Capitalei. Mama era la cumpărături cu cei doi copii - de 2 şi 6 ani. Femeia de 41 de ani a pornit maşina ca să se răcească în interior, i-a urcat pe cei mici, apoi a coborât pentru a pune plasele în portbagaj. Copilul cel mare a profitat de câteva secunde de neatenţie, a sărit la volan şi s-a jucat cu schimbătorul de viteze. Băiatul ar fi apăsat frâna şi a setat modul marşarier, iar bolidul a intrat direct în mama lui şi s-a oprit în alte două autoturisme. 

Călcată de propria sa maşină 

Maşina se afla pe acest loc de parcare în momentul în care femeia a mers să lase cumpărăturile la portbagaj. Când autoturismul a început să dea cu spatele, femeia a căzut şi a fost târâtă aproximativ zece metri până în această zonă. 

Vezi și

"De aici a plecat băieţelul, s-a dus în spate. Părea că a târât-o şi a călcat peste ea. Maşinile erau buşite", a declarat un martor.  

Pe acelaşi subiect

Martorii au sunat imediat la 112. Medicii de pe ambulanţă au stabilizat-o pe victimă şi au trimis-o de urgenţă la spital. Este rănită grav, însă viaţa ei nu e în pericol. Neatenţia putea, însă, să-i fie fatală. 

"Este exclusiv vina femeii care avea copiii. Pe de altă parte, copiii nu erau asiguraţi. A lovit două maşini după aceea, reponsabilitatea tot a ei este. Discutăm despre o persoană care este iresponsabilă. Este inconştienţă dusă la maxim", a declarat Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei. 

Poliţia a deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă. Anchetatorii vor încerca să afle de la copil, dacă vor avea acceptul părinţilor, detalii despre accident. Şi mama acestuia va fi audiată în momentul în care starea sa de sănătate îi va permite acest lucru. 

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Femeie, călcată cu maşina de copilul de 6 ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj