Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ANIMAŢIE. Filmul accidentului cu 12 răniţi din Constanța. Un TIR a izbit cu putere un microbuz cu pasageri, oprit pe banda de urgenţă, şi l-a aruncat într-un şanţ de 4 metri

11 oameni şi-au simţit moartea aproape, astăzi, din cauza unui şofer neatent. Un TIR a intrat în microbuzul lor, oprit pe banda de urgenţă, între Constanţa şi Agigea, şi l-a aruncat într-un şanţ adânc. Autorităţile au declanşat Planul Roşu şi au chemat un elicopter pentru victime. 

de Cristina Niță

la 19.08.2024 , 19:20

Pasagerii din microbuz tocmai terminaseră vacanţa şi mergeau acasă, la Câmpina. Şoferul oprise pe banda de urgenţă şi încerca să repare vehiculul defect, când un camion a intrat în plin în maşină. 

Microbuz cu pasageri, lovit de un TIR

Impactul dintre microbuz şi autotren a fost atât de puternic, încât parapetul s-a rupt, iar microbuzul a fost proiectat într-un şanţ de patru metri adâncime. "La nivelul judeţului Constanţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Sosiţi la faţa locului, colegii au constatat că este vorba despre 12 victime din accidentul rutier, dintre care trei fiind încarcerate", a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Vezi și

Pasagerii şi şoferul TIR-lui au fost duşi la spital. O femeie grav rănită a fost transportată cu elicopterul SMURD. "Circulaţia a fost blocată pentru o perioadă scurtă de timp, pe ambele benzi şi în prezent se circulă pe o singură bandă", a precizat George Munteanu, şeful Serviciului Rutier Constanţa.

În primele şapte luni ale anului au avut loc aproape 400 de accidente rutiere grave. 148 de oameni au murit, 330 au fost răniţi.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Filmul accidentului cu 12 răniţi din Constanța. Un TIR a izbit cu putere un microbuz cu pasageri, oprit pe banda de urgenţă, şi l-a aruncat într-un şanţ de 4 metri