Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Filmul accidentului cu şapte răniţi din Iaşi. Un şofer care a virat fără să se asigure a provocat nenorocirea

Accident înfiorător la Iaşi. Trei tineri care erau pe o bancă şi pe trotuar au fost răniţi de o maşină care a ricoşat în ei în urma unui accident. Încă patru oameni care erau în automobilele tamponate au ajuns la spital. Poliţiştii au descâlcit firul evenimentelor abia după ce au văzut imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă. 

de Clara Mihociu

la 15.10.2024 , 19:54

Un şofer care a virat la stânga fără să se asigure a provocat nenorocirea. Izbită în plin de un automobil condus cu viteză de un începător, maşina lui s-a învârtit pe loc de mai multe ori, dar a rămas pe şosea.

Filmul accidentului teribil din Iaşi

Autoturismul tânărului, însă, a fost aruncat pe trotuar de forţa impactului. Acolo a lovit un pieton care nu a apucat să se ferească. Scăpată de sub control, maşina şi-a continuat mersul din inerţie şi a dat peste două tinere, de 19 şi 20 de ani, care se stăteau pe o bancă. În câteva minute au venit mai multe echipaje de pompieri şi paramedici ca să evalueze victimele.

Vezi și

Printre cei şapte răniţi se numără şoferul care a provocat accidentul şi o pasageră din maşină.

Pe acelaşi subiect

Trei dintre cei şapte răniţi au rămas internaţi peste noapte la spital. În paralel, anchetatorii au tras primele concluzii.

Din primele cercetări, ambii şoferi implicaţi în accidentul care a avut loc aici ar fi vinovaţi de producerea acestuia.  Cel în vârstă de 51 de ani nu a acordat prioritate, în timp ce tânărul de 19 ani mergea cu viteză şi nu a putut evita impactul. Astfel, acum, ambii au rămas fără permis de conducere.

În plus, amândoi sunt anchetaţi pentru vătămare corporală din culpă. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Filmul accidentului cu şapte răniţi din Iaşi. Un şofer care a virat fără să se asigure a provocat nenorocirea