Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Copil de 3 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de grinzile care s-au desprins din mașina din față

Accident şocant în Timiş. Un tată şi fiul său de trei ani şi-au văzut moartea cu ochii. Erau în maşină când grinzile de lemn transportate de o camionetă din faţa lor s-au desprins şi au trecut prin parbriz. Cheresteaua nu ar fi fost bine ancorată, iar la viraj a aluncat de pe platformă. Băieţelul a fost rănit grav şi a ajuns la spital. Atenţie, urmează detalii şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 11.07.2022, 19:12

Vezi și

Întâmplarea desprinsă parcă din filmele de groază a avut loc în Moşniţa Nouă din Timiş. Un tată de 27 de ani şi fiul său de trei ani mergeau prin localitate cu maşina. În faţa lor circula o autoutilitară încărcată cu grinzi de lemn. 

La un moment dat, şoferul care transporta cheresteaua a ieşit de pe şoseaua principală şi a virat la dreapta. În timpul manevrei, grinzile, care nu ar fi fost ancorate cum trebuie, s-au desprins şi au ajuns pe stradă. Câteva dintre ele s-au înfipt în maşina din spate. Impactul a fost teribil. Cheresteaua a spart parbrizul, a trecut de locul şoferului şi a ieşit prin geamul din spate, dreapta

Maşina a fost distrusă complet, după accidentul din Moşniţa Nouă

Frate şofer: Încărcătura a picat, a intrat în ei. Probabil s-au ferit. Altfel, intrau în ei.

Pe acelaşi subiect

Iulia Pop, reporter Observator: La volanul mașinii se afla un bărbat de 35 de ani, tatăl copilului, care a scăpat fără nicio zgârietură, deși o grindă a străpuns parbrizul, a lovit tetiera și s-a oprit pe bancheta din spate.

Băieţelul, care era fixat în scaunul său special, a fost atins de bucăţile uriaşe de lemn. Grinzile l-au lovit puternic la cap, aşa că a ajuns de urgenţă la spital. 

Mihai Gafencu, medic: Starea este gravă, este ţinut sub observaţie. Are un traumatism cranian forte, cu distrugere de os frontal. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi urmează să stabilească dacă şoferul camionetei este vinovat de rănirea copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Copil de 3 ani, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de grinzile care s-au desprins din mașina din față