Antena Meniu Search
x

Foto Un şofer a murit strivit în cabina cisternei cu care transporta apă, după ce s-a răsturnat pe un drum din Bistriţa-Năsăud

Un şofer a murit, după ce o cisternă care transportă apă s-a răsturnat, pe un drum din judeţul Bistriţa-Năsăud.

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 12:31

O cisternă care transportă apă s-a răsturnat, luni, pe un drum din judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul autovehiculului a fost blocat în cabină şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerări grele pentru ca acesta să fie scos, decedat, dintre fiarele acesteia.

Accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între localităţile Pintic şi Posmuş din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde autocisterna s-a răsturnat pe o parte, pe câmpul de pe marginea drumului.

La locul accidentului au fost trimise echipaje de pompieri şi de la Serviciul de Ambulanţă. 

„Echipajele de intervenţie au găsit victima – conducătorul auto în vârstă de aproximativ 43 de ani – încarcerată în cabina autocisternei, din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, informează ISU Bistriţa-Năsăud.

A fost nevoie de intervenţia echipajului de pe autospeciala de descarcerări grele, care a îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru a-l scoate pe şofer din cabina autovehiculului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un şofer a murit strivit în cabina cisternei cu care transporta apă, după ce s-a răsturnat pe un drum din Bistriţa-Năsăud