Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul înfiorător din Gorj: TIR-ul scăpat de sub control a făcut zob maşina în care se aflau cei 2 copii şi mama lor

O femeie din Gorj şi cei doi copii ai ei au ajuns azi-dimineaţă în stare gravă la spital. Maşina cu care mergeau la şcoală a fost făcută zob de un camion scăpat de sub control. O roată a TIR-ului a explodat, iar şoferul nu mai putut evita dezastru.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 20.03.2023, 20:22

Vezi și

Bunicul celor doi copii: A trecut peste podul ăsta, l-a rupt, a dat în ele, a dat în a mea, care era parcată în spatele aceleia şi a ajuns acolo.

Mama şi copiii ei - un băiat de opt ani şi o fată de 12 - abia ieşiseră cu maşina din curtea casei când camionul a făcut prăpăd. O cameră de supraveghere a filmat TIR-ul care mergea cu viteză înainte să îi explodeze roata. În acel moment a apărut un nor de praf. Apoi, mastodontul a intrat pe contrasens, unde a lovit un automobil care mergea regulamentar. Următoarea victimă a fost maşina în care era familia. Înainte să se proptească de gardul de beton al unei case, a mai lovit încă două vehicule. 

Diana Speretoiu, reporter Observator: Din maşini au mai rămas doar câteva mormane de fiare. După dezastru, camionul a mai distrus un gard de beton şi s-a oprit la nici cinci metri distanţă de o casă.

Copila de 12 ani, cel mai grav rănită

Pe acelaşi subiect

Reporter: Maşina în care se aflau copiii care e?

Bunicul celor doi copii: În asta. Şi a luat-o de la băiatul ăla de acolo încoace şi a întors-o de două, trei ori.

Copila de 12 ani, cel mai grav rănită, a fost dusă la spitalul din Craiova cu elicopterul SMURD. 

Cristiana Geormăneanu, medic Spitalul Județean de Urgență Craiova: Copilul a fost găsit incoştient, cu probleme respiratorii severe. S-a decis că va fi internată în clinica de terapie intensivă. 

La acelaşi spital sunt internaţi fratele şi mama fetei. Medicii speră că vor supravieţui. Şoferul camionului, un tânăr de 34 de ani, este anchetat pentru acest accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul înfiorător din Gorj: TIR-ul scăpat de sub control a făcut zob maşina în care se aflau cei 2 copii şi mama lor