Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Filmul accidentului cumplit din Gorj. Momentul în care una dintre roţile TIR-ului a explodat în mers: "Am zis că a fost bombă"

Un accident cumplit a avut loc astăzi pe o şosea din Oltenia. Doi copii de 8 şi 12 ani se află în stare gravă la spital, după ce un TIR a lovit din plin maşina parcată în faţa casei, în care se aflau alături de mama lor. Se pregăteau să plece spre şcoală când şoferul camionului a pierdut controlul volanului. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care una dintre roţi a explodat în mers! Fetiţa a fost preluată de un elicopter şi este în comă indusă. 

De Diana Speretoiu la 20.03.2023, 18:36
Vezi și

Este filmul accidentului care i-a băgat în spital pe cei doi copii şi pe mama lor. Erau în maşină, în faţa porţii, şi se pregăteau să plece spre şcoală. Într-o fracţiune de secundă, autoturismul a fost spulberat de camionul scăpat de sub control. Camere de supraveghere au surprins momentul în care una dintre roţi explodează în mers. 

Reporter: Maşina în care se aflau copiii care e?

Florea Dinică, bunicul copiilor: În asta. Şi a luat-o de la băiatul ăla de acolo încoace şi a întors-o de două, trei ori.

Mătuşa copiilor: Fata e în comă. Tată, fu puternic stâlpul ăsta şi acolo se zdrobi fata.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, tirul a lovit o maşină care venea din sensul opus. Preotul satului a fost printre primii veniţi la faţa locului să dea o mână de ajutor.

Preot: A lovit maşina din faţă, a rostogolit-o, a dat-o în şanţ şi a luat podurile la rând. A intrat aici în maşina lor, chiar se pregătea fata, Damaris, să plece la şcoală. N-a apucat să pună contactul, că se asigura maşina şi asigura airbagurile şi săreau şi aveau o protecţie.

Fetiţa de 12 ani a fost preluată cu elicopterul

Şase ambulanţe au ajuns la faţa locului. Băiatul de 8 ani a fost dus cu salvarea la spitalul din Filiaşi, apoi transferat la Craiova. Fetiţa de 12 ani a fost preluată cu elicopterul. Era inconştientă la sosirea salvatorilor. 

Florin Chisim, ISU Gorj: S-a solicitat un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova şi a fost transportată la spitalul din Craiova.

Diana Speretoiu, reporter Observator: La faţa locului, imaginile vorbesc de la sine. Din maşini au mai rămas doar câteva mormane de fiare. După dezastru, camionul a mai distrus un gard de beton şi s-a oprit la nici cinci metri distanţă de o casă.

Camionul a rupt şi contorul de gaze, iar localnicii se temeau de o explozie: "Vedeţi că ies scântei, aveţi grijă!"

Preot: Curgeau gazele, ne-am speriat puţin şi noi.

Localnic: Am auzit bubuitura. Am simţit că a intrat în casă direct. Am zis că bombă, a fost bombă.

Şoferul tirului, un tânăr de 34 de ani, a suferit răni uşoare şi a fost dus şi el la spital. Poliţiştii fac acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cumplit din Gorj. Momentul în care una dintre roţile TIR-ului a explodat în mers: "Am zis că a fost bombă"