Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi copii de 13 și 15 ani au murit într-o mașină spulberată de tren, în Bistrița-Năsăud. Șoferul și un alt bărbat, găsiți în stare de șoc

Doi copii de 13, respectiv 15 ani, din Mureș, au murit într-un cumplit accident de tren, duminică seară, după ce mașina în care se aflau împreună cu doi adulți a fost lovită la o trecere cu nivel de cale ferată, la Miceștii de Câmpie, în județul Bistrița-Năsăud.

de Redactia Observator

la 16.01.2022, 21:47

Tragedia s-a produs pe pe Drumul Județean 162, în Miceștii de Câmpie. Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sânpetru de Câmpie, județul Mureș, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 162, la o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere, a fost lovit de un tren.

În urma impactului, atât șoferul cât și un pasager de 41 de ani, din Tușinu, județul Mureș, au fost răniți. Totodată în urma impactului, doi minori de 13, respectiv 15 ani, din aceeași localitate, pasageri în autoturism, au fost răniți și ulterior declarați decedați datorită leziunilor suferite. 

Adulții care au supraviețuit impactului au ieșit singuri din mașină

Potrivit ISU Bistrița, cei doi adulți care au supraviețuit accidentului au fost găsiți conștienți și cooperanți, însă cu atac de panică și cu răni la nivelul capului. 

Pe acelaşi subiect

Pentru cei doi copii nu s-a putut face nimic pentru a le salva viața.

Din cauza numărului mare de persoane aflate în tren (20), pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului s-a activat Planul Roșu de Intervenție. 

Persoanele din tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale

Toate persoanele aflate în tren au fost evaluate din punct de vedere medical și din fericire niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, Planul Roșu a fost dezactivat.

Atât șoferul autoturismului cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal, urmând sa fie stabilite cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Articol a fost realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Alex Prunean

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi copii de 13 și 15 ani au murit într-o mașină spulberată de tren, în Bistrița-Năsăud. Șoferul și un alt bărbat, găsiți în stare de șoc