Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil din Sibiu, în care patru oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de TIR

Abia aşteptau să ajungă la Băile Felix în concediu dar o clipă de neatenţie le-a curmat definitiv călătoria. Două cupluri care se aflau în aceeaşi maşină şi-au pierdut viaţa în Sibiu pentru că şoferul nu a acordat prioritate unui tir. Autoturismul s-a făcut zob iar cei patru au murit pe loc.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 20:33

Vezi și

În Duster erau două cupluri, din Braşov şi Prahova. Cei patru se îndreptau spre Bihor, unde urmau să-şi petreacă concediul de vară. Martorii spun că şoferul vinovat a ieşit pe drumul naţional 7C fără să se asigure. Conducătorul unui TIR care venea cu viteză nu a putut evita impactul. Autoturismul a fost lovit în plin şi aruncat pe contrasens, într-o altă maşină.

Octavian Popoviciu, martor: Din câte am observat nu au acordat prioritate camionului, impact foarte puternic, zgomot. Am ajuns la locul accidentului în 10 secunde. Victimele păreau destul de urât. 

Victimele accidentului nu au avut nicio şansă

La locul accidentului au ajuns imediat şi un echipaj  Smurd, o  autospecială de transport victime multimple, dar şi o echipă de descarcerare.  

Pe acelaşi subiect

Alina Voina, purt. de cuv.  ISU  Sibiu: S-a intervenit prompt pentru descarcerarea celor patru persoane implicate, două femei şi doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 69 şi 71 de ani.

Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru victime. 

insp. Ionuţ Natea, IPJ  Sibiu: În urma accidentului rutier a rezultat decesul celor patru ocupanţi.

Din cauza accidentului circulaţia a fost complet blocată, iar traficul a fost deviat pe drumuri secundare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil din Sibiu, în care patru oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de TIR