Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 7 mașini de pe A1, soldat cu 1 mort și 5 răniți: "Ăla a murit pe loc!"

Accident în lanţ în această dimineaţă pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, aproape de intrarea în Capitală. Trei maşini şi patru TIR-uri au fost implicate în carambol. Şoferul uneia dintre maşini a murit pe loc, prins în caroseria autoturismului, iar alte cinci persoane au ajuns la spital cu răni grave. Imginile de la faţa locului au puternic impact emoţional.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 28.07.2022, 22:48

Vezi și

Imagini teribile filmate la scurt timp după carambol, pe Autostrada A1, aproape de intrarea în Bucureşti. Oameni disperaţi, care privesc dezorientaţi haosul din jur. O femeie este întinsă pe jos. E rănită şi strigă după ajutor.

La doi paşi, într-un camion, o altă femeie este prinsă în capcana de fier. Nu se poate mişca. Capota şi parbrizul s-au îndoit şi s-au prăbuşit peste ea. E atât de speriată, încât abia poate respira.

Tragedia s-a petrecut la 8.30 dimineaţă, la kilometrul 17, pe sensul spre Capitală. O maşină ar fi vrut să depăşească un camion. N-a reuşit, s-a izbit de el, iar TIR-ul a fost aruncat în câmp. O alta maşină, care venea din spate, n-ar fi păstrat distanţa şi s-a înfipt direct în maşina rămasă pe şosea. În urma lor, trei camioane şi încă o maşină au urmat acelaşi scenariu. Toate au intrat unele în celelalte şi s-au făcut zob.

Cristina Filip, reporter Observator: În total, şapte maşini au fost implicate în accidentul de la kilometrul 17. Printre acestea, patru TIR-uri, unul dintre ele fiind proiectat în câmp.

Pe acelaşi subiect

12 persoane au fost implicate în accidentul în lanţ de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Cinci oameni au ajuns la spital. Un elicopter SMURD şi mai multe ambulanţe au ajuns de urgenţă la faţa locului.

Un sofer de 54 de ani, aflat într-o camionetă, a murit pe loc. Femeia care îl însoţea este în stare gravă, la spital. Înainte să fie luată de medici, le-ar fi spun martorilor ce s-a petrecut în maşină.

Traficul a fost blocat zeci de minute în zonă, timp în care circulaţia a fost deviată de pe autostradă prin localitatea Bolintin deal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 7 mașini de pe A1, soldat cu 1 mort și 5 răniți: "Ăla a murit pe loc!"