Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident în lanţ, cu 7 maşini, pe Autostrada A1. O persoană a murit în zona localității Ciorogârla

Un accident în lanţ s-a produs joi pe Autostrada A1, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. O persoană a murit în urma impactului. La intervenţie a fost chemat un elicopter SMURD.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 28.07.2022, 11:01

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, în urma unui accident rutier în care au fost implicate 7 autovehicule.

La faţa locului actioneaza cinci ambulante SMURD si elicopter SMURD, o autospecială SABIF, descarcerare şi o autospecială de stingere. În total sunt 12 persoane implicate. Dintre acestea, cinci victime sunt transportate la spital, o persoană a decedat (un bărbat), iar alte şase refuză transportul la unitatea spitalicească.

"În această dimineață, în jurul orei 8:30, pe autostrada A1, la km 17, în zona localității Ciorogârla, s-a produs un accidentul rutier, în care au fost implicate 7 autovehicule. Din impact a rezultat 6 victime, respectiv o persoană decedată și alte 5 rănite.Cele 5 victime au fost transportate la spital, de către echipajele medicale sosite la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.La acest moment traficul a fost reluat pe banda 2.Polițiștii Brigăzii Autostrăzi efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.", transmit repreyentanţii IPJ Ilfov.

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Accident în lanţ, cu 7 maşini, pe Autostrada A1. O persoană a murit în zona localității Ciorogârla