Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Filmul accidentului din Brăila. Adolescentul a murit după ce a ieşit prin parbriz. Acul vitezometrului s-a oprit la 140 km/h

A crezut că va avea parte de o noapte de distracţie dar şi-a condus fratele mai mic spre moarte. O adolescentă de 17 ani din Brăila s-a urcat drogată la volan, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea cu viteză foarte mare şi s-a înfipt într-un stâlp. Tânăra a scăpat cu răni uşoare, dar pentru fratele ei de 16 ani salvatorii n-au mai putut face nimic. Pentru că nu purta centura, a zburat prin parbriz iar rănile i-au fost fatale.

de Redactia Observator

la 13.09.2022, 19:14

Vezi și

Martor: Maşina e făcută varză acolo. Copilul e acolo în boscheţii ăia, mort. 

Nenorocirea a avut loc aseară. Ceasul rău a bătut la ora 21.50. După ce a gonit nebuneşte pe şoselele din Brăila, adolescenta de 17 ani a vrut să urce pe Podul de la Apollo. A pierdut însă controlul volanului, a acroşat un stâlp de pe partea dreaptă a sensului de mers, a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe spaţiul verde din faţa unor blocuri.

Fratele tinerei, un copil de 16 ani, nu ar fi purtat centura de siguranţă şi la impact a fost aruncat din maşină. 

Daniel Lare, reporter Observator: Maşina circula cu o viteză foarte mare, motiv pentru care a rupt parapetul şi s-a lovit chiar aici lângă acest bloc. Pasagerul din dreapta, fratele celei care conducea, a murit pe loc. 

Pe acelaşi subiect

Şi-a condus fratele spre moarte cu 140 km/h

Acul vitezometrului s-a oprit la 140 de kilometri pe oră, spun martorii. Trupul fratelui adolescentei a fost găsit de locatarii din bloc, într-un tufiş. 

MartorMai târziu am găsit noi un copil, era acolo. Nu ştia nimeni că copilul ăla era în maşină. L-am găsit lângă perete, aruncat.  Fata cerea cheile de la maşină. Vorbea cu ăştia aici şi ea cerea cheile la maşină. Pe copil când am pus mâna deja nu mai avea puls.

Şoferiţa fără permis a ieşit din maşina făcută praf pe picioarele ei.

Delia Râșnoveanu, reprezentant spital Brăila: Fata s-a prezentat în UPU, s-au făcut investigaţii, nu are nicio fractură, doar contuzii şi este internată la chirurgie infantilă sub protecţia poliţiei. 

O comunitate întreagă, în stare de şoc

Potrivit surselor Observator, fata ar fi fost pozitivă la trei substanţe psihoactive. 

Ostache Elena IPJ Brăila: Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul Drugtest ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital.

Locatarii blocului în faţa căruia a avut loc accidentul sunt şocaţi de cât de violent a fost impactul. Tânăra ar fi condus maşina unui membru al familiei.

Ostache Elena IPJ Brăila: Autovehicul aparţinea unui bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiul Brăila. 

Nu este prima dată când adolescenta se urcă la volan, spun vecinii fetei. 

Vecini: I-am zis de atâtea ori: mă copilo stai cuminte! înţelege!

Reporter: Maşina unde era parcată?

Vecini: Aici era la stradă. 

Reporter: Aţi mai văzut-o când conducea?

Vecini:  Da...am văzut-o...dar eu am ştiut...

Reporter: Nu ştiaţi că n-are permis? 

Vecini:  Dar nu am întrebat-o. 

A venit de dimineaţă un domn de la poliţie, că avem nişte camere puse pe aici. A vrut să vadă dacă a mai plecat singură. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Filmul accidentului din Brăila. Adolescentul a murit după ce a ieşit prin parbriz. Acul vitezometrului s-a oprit la 140 km/h