Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Nepotul unui interlop şi-a ucis iubita de 14 ani într-un accident. Acum 8 luni, unchiul său murise tot în accident, pe acelaşi drum

Maşinile puternice turate pe ploaie au condus spre moarte patru tineri noaptea trecută. Trei dintre ei erau prieteni şi şi-au pierdut viaţa într-un impact devastator cu un TIR, pe centura oraşului Focşani. Una dintre victime fusese poliţist la Brigada Rutieră din Capitală. Şi în Maramureş, o fată de doar 14 ani a murit pe loc, în maşina condusă de iubitul ei. Tânărul de 20 de ani este nepotul unui interlop, care anul trecut a murit pe acelaşi drum. Imaginile au puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 20:24

Vezi și

Pe o ploaie torenţială, în toiul nopţii, maşina în care erau trei prieteni ajunge într-o fracţiune de secundă sub un TIR care circula regulamentar pe şoseaua de centură a oraşului Focşani. 

''Cum l-ai luat? 

A intrat drept în bot la mine! 

A avut viteză, nu?

Pe acelaşi subiect

A venit drept înainte, drept în mine!''

În impactul devastator, maşina este distrusă complet, iar tinerii de 18, 22 şi 30 de ani mor pe loc. Printre ei este şi Cătălin Enache, fost poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. În urmă cu doi ani, tânărul şi-a pierdut locul de muncă după ce a fost prins drogat la volan. Acum era pasager în maşina prietenului său. 

Cristina Pîrvu, ISU Vrancea: Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanelor rămase încarcerate în autoturism. 

Medicii nu i-au mai putut salva. Şoferul tirului a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. În nici o lună, pe drumul morţii, aşa cum este cunoscut E85, 13 oameni şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere. 

O tânără de 14 ani şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident

Într-o altă parte a ţării, în Maramureş, o fată de doar 14 ani a murit tot într-un accident auto. Fata era împreună cu iubitul ei care conducea maşina şi un alt cuplu. La ieşirea din Borşa spre Moisei, şoferul ar fi intrat într-o depăşire, a derapat şi s-a răsucit pe şosea. Din sens opus venea o maşină de teren care nu a mai putut evita impactul. 

Paramedicii au reuşit să-i salveze pe trei din cei patru tineri. Pentru fata care peste 10 zile împlinea 15 ani nu au mai putut face nimic. În urmă cu doar opt luni, şoferul de 20 de ani care şi-a ucis acum iubita, îşi plângea pe Facebook unchiul. Un interlop care anul trecut a murit tot într-un accident de maşină pe acelaşi drum. În 2020, România a bătut recordul negativ al morţilor pe şosea. 85 de victime la un milion de locuitori, dublu faţă de media europeană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Nepotul unui interlop şi-a ucis iubita de 14 ani într-un accident. Acum 8 luni, unchiul său murise tot în accident, pe acelaşi drum