Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. O butelie a trimis 4 oameni în spital, în Prahova. Cum s-a produs explozia care a făcut praf un magazin, pe DN1

Momente de panică, aseară, într-o comună din Prahova! Patru oameni au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce o butelie a explodat într-un magazin alimentar. Au scăpat cu viaţă că prin minune, căci explozia a făcut praf jumătate de magazin. Deflagraţia s-ar fi produs în urmă unei acumulări de gaze. Magazinul se află chiar pe Drumul Naţional 1, una dintre cele mai aglomerate şosele în această perioadă.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.12.2021, 19:38

Vezi și

La lăsarea întunericului, o bubuitură puternică i-a scos pe săteni din case. Cu greu vor putea uita imaginile cumplite: clădirea magazinului din sat arăta ca după război: suflul exploziei a spart geamurile, uşa s-a rupt şi geamul s-a dărâmat. Iar la interior, patru bărbaţi în stare de şoc, arşi. 

Ruxandra Rădulescu, SAJ Prahova: Aceştia prezentau arsuri la nivelul scalpului, la nivelul feţei şi la nivelul mâinilor.

În câteva minute, locul deflagraţiei a fost împânzit de pompieri și polițiști. Victimele, cu vârste între 25 şi 73 de ani, au fost internate la Spitalul Judeţean Ploieşti, în secţia de chirurgie plastică. 

Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova: Au fost mobilizate două autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă. 

Pe acelaşi subiect

Explozia a fost atât de violentă încât a distrus mai bine de jumătate din magazin

A fost un miracol că cei patru bărbaţi - proprietarul magazinului, doi angajaţi şi un client - au scăpt cu viaţă.

Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova: Cel mai probabil, deflagraţia a avut loc de la o acumulare de gaze. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: O butelie a fost cea care a cauzat explozia. Suflul a fost atât de puternic încât a spart geamurile magazinului şi a rupt gardul care îl împrejmuia. 

Deşi prin magazin e un du-te vino continuu, nimeni nu a simţit miros de gaz. Aşa că vaporii toxici s-au extins până când inevitabilul s-a produs. Cum magazinul e chiar pe Drumul Naţional 1, cea mai circulată şosea de sărbători, tragedia putea să aibă proporţii mult mai mari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. O butelie a trimis 4 oameni în spital, în Prahova. Cum s-a produs explozia care a făcut praf un magazin, pe DN1