Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Ministrul Natalia Intotero s-a răsturnat cu maşina în şanţ şi a ajuns la spital

Natalia Intotero, ministrul Familiei, a fost implicată într-un accident în această după-amiază, pe Valea Oltului. Maşina în care se afla s-a răsturnat după impactul cu un alt autoturism. Demnitarul se afla pe bancheta din spate, iar la volan era un şofer al Serviciului de Protecţie şi Pază. 

de Cristi Popovici

la 27.08.2024 , 19:09

În imaginile filmate la câteva secunde după producerea accidentului, se vede cum ministrul Familiei stă pe marginea drumului, lângă maşina răsturnată în şanţ. Oamenii din jur îi dau apă şi se asigură că e în regulă. Politicianul se afla pe bancheta din spate a maşinii de serviciu, condusă de un şofer al Serviciului de Protecţie şi Pază. În acelaşi autoturism, era şi un aghiotant. 

Ministrul Familiei, accident pe Valea Oltului

Cei trei circulau pe Valea Oltului, iar în apropierea localităţii Racoviţa, o şoferiţă le-ar fi tăiat calea, pentru a intra pe o străduţă secundară. Manevra a fost prea din scurt, iar şoferul SPP nu a putut evita accidentul. În urma impactului, maşina demnitarului s-a răsturnat într-un canal de ape pluviale.

Vezi și

"O femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afl aun bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor de specialitate", a declarat Eduard Văduva - purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea.

Pe acelaşi subiect

Procedurile SPP spun că în caz de accident rutier, demnitarul aflat în maşină trebuie obligatoriu dus la spital, chiar dacă suferă doar răni uşoare care, în mod normal nu necesită spitalizare. În acest caz, Natalia Intotero, ministrul Familiei, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. A fost supusă unei investigații cu Computerul Tomograf, care a scos în evidenţă doar o contuzie toracică. Şoferul şi aghiotantul ministrului sunt şi ei bine, transmite SPP. 

Rămâne internată pentru mai multe analize

Natalia Intotero va rămâne internată până când medicii vor primi rezultatul mai multor analize. Prefectul de Vâlcea, Mihai Oprea, a fost printre primii care au vizitat-o în spital. 

"Pacienta, acum, este într-o stare foarte bună, este conştientă, cooperantă, este în afara oricărui pericol. În urma investigaţiilor efectuate, conform protocolului, pacienta va fi, ulterior, transportată la Bucureşti", a declarat Florin Ghiţă, directorul medical SJU Vâlcea.

În ultimii ani, mai mulţi miniştri în funcţie au fost implicaţi în accidente rutiere. 

  • 2007 Ludovic Orban, ministrul Transporturilor
  • 2016 Achim Irimescu, ministrul Agriculturii
  • 2019 Răzvan Cuc, ministrul Transporturior
  • 2020 Lucian Bode, ministrul de Interne.
Cristi Popovici Like

Nu poți să fii jurnalist dacă nu iubești adrenalina, provocările și, mai ales, oamenii. Este una dintre cele mai palpitante meserii din lume.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Ministrul Natalia Intotero s-a răsturnat cu maşina în şanţ şi a ajuns la spital