Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Natalia Intotero, implicată într-un accident rutier în Vâlcea. Ministrul Familiei a ajuns la spital

Ministrul Familiei Natalia Intotero a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Demnitarul a ajuns la spital. Ministrul este în stare stabilă, dar are nevoie de mai multe investigaţii.

de Monica Palade

la 27.08.2024 , 18:02

Din primele informaţii, Natalia Intotero se afla pe bancheta din spate al autoturismului, la volan aflându-se un şofer SPP, iar lângă acesta aghiotantul ministrului.

Accidentul a avut loc pe DN7, în localitatea Racoviţa. Se pare că de vină pentru accident se face o şoferiţă, care a pierdut controlul volanului şi a intrat în coloziune cu maşina în care se afla ministrul.

Ce spun poliţiştii

Vezi și

La data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița

Pe acelaşi subiect

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Natalia Intotero, implicată într-un accident rutier în Vâlcea. Ministrul Familiei a ajuns la spital