Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Mister în cazul tânărului care a oprit maşina pentru a se arunca de pe podul de la Agigea. Unchiul a fost martor şi a încercat disperat să îl salveze

Sinucidere învăluită în mister pe podul de la Agigea! Un bărbat dispărut de-acasă de mai bine de două săptămâni s-a aruncat în gol după ce a provocat un accident. Anchetatorii speră ca mărturiile familiei şi indiciile din rucsacul recuperat din apă să facă lumină  cu privire la motivele gestului disperat. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.05.2024 , 19:32

Scena bizară s-a petrecut pe podul de la Agigea. Puţinii martori nu şi-au dat seama de tragedia ce se desfăşura sub ochii lor. 

"Incidentul a avut loc în această dimineaţă, la ora 06.25. Bărbatul de 37 de ani a oprit brusc aici, pe podul rutier de la Agigea provocând chiar şi o tamponare. Nu a stat deloc pe gânduri şi s-a aruncat în gol, în canalul Dunăre-Marea Neagră", transmite Andreea Filip, reporter Observator.  

Victima, împreună cu unchiul său, plecaseră din Mangalia şi se îndreptau spre Constanţa, în maşini diferite. Inexplicabil, pe pod, bărbatul a frânat brusc. O altă maşină care venea din spate nu a mai apucat să evite impactul.

Vezi și

Unchiul a oprit la capătul podului, iar camerele de supraveghere l-au surprins cum se întoarce să vadă ce s-a întâmplat. Când şi-a dat seama de intenţiile nepotului, a alergat disperat pentru a-l împiedica. În zadar. 

Pe acelaşi subiect

Cătălina Marian, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri și SMURD.

Bărbatul era din Piatra Neamţ şi lucra ca şofer pe TIR

Ultima cursă a fost în Italia, iar pe 28 aprilie trebuia să ajungă acasă, însă nu a mai făcut-o. Soţia l-a dat dispărut 3 zile mai târziu, chiar de 1 Mai şi, potrivit surselor din anchetă, ieri ar fi fost identificat de poliţiştii din Mangalia. Ancheta este un mister chiar şi pentru anchetatori. 

"Mai multe semne de întrebare se ridică asupra faptului că bărbatul s-a aruncat cu un rucsac în spate. De altfel, geanta a fost prima recuperată de pompieri. Acum, poliţiştii încearcă să afle detalii despre motivul gestului necugetat", transmite Andreea Filip, reporter Observator. 

Corpul bărbatului a fost dus la morgă şi va fi identificat de familie. De la rude, poliţiştii speră să afle informaţii relevante pentru a elucida cazul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Mister în cazul tânărului care a oprit maşina pentru a se arunca de pe podul de la Agigea. Unchiul a fost martor şi a încercat disperat să îl salveze