Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul implicat în accidentul de pe podul Agigea, amendat pentru nepăstrarea distanţei. A asistat neputincios la sinuciderea lui Andrei

Martor la sinucidere şi bun de plată pentru accident. Bărbatul care a intrat cu maşina în alt autoturism, pentru că şoferul a oprit bursc maşina pe podul Agigea şi s-a aruncat în gol spre moarte, a fost sancţionat contravenţional pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară. 

de Redactia Observator

la 14.05.2024 , 17:25

Scene dramatice în această dimineaţă pe podul Agigea. Un şofer a oprit brusc maşina şi a provocat o tamponare uşoară cu un vehicul care venea din spate, apoi s-a aruncat de pe pod, în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Pompierii au fost chemaţi să intervină, dar nu au mai putut face nimic pentru că bărbatul a murit în urma gestului extrem. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. Evenimentul a fost soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul, de 56 de ani, a fost sancționat contravențional pentru nepăstrarea distanței corespunzătoare, cu o amendă în valoare de 660 de lei.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul care s-a aruncat de pe podul Agigea, dispărut de la 1 mai

Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din Piatra-Neamţ pe care familia, soţia l-a dat dispărut încă de pe data de 1 mai. Este şofer de TIR şi spun poliţiştii că era în Iaşi pe data de 28 aprilie, când urma să se întoarcă acasă cu un microbuz, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum poliţiştii din Constanţa au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afla mai multe detalii despre ce a fost în mintea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Bărbatul implicat în accidentul de pe podul Agigea, amendat pentru nepăstrarea distanţei. A asistat neputincios la sinuciderea lui Andrei