Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Primarul din Grădinari se întorcea de la dializă cu ambulanţa, când a fost lovit de un şofer beat şi drogat. Alţi 3 oameni, internaţi la ATI

Primarul unei comune din judeţul Olt a murit în seara de Crăciun, într-un accident teribil. Se întorcea de la dializă, alături de alţi patru pacienţi, când ambulanţa privată în care se aflau a fost lovită în plin de o maşină. Era condusă de un şofer băut şi posibil drogat. Trei oameni se află acum internaţi la Terapie Intensivă. 

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 19:37

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut în comuna Strejeşti, din judeţul Olt. În ambulanţa privată erau  - şase oameni, printre care primarul din comuna Grădinari, un consilier local, alţi trei bolnavi şi şoferul de 52 de ani. Se întorceau din Slatina, iar pacienţii terminaseră ultima şedinţă de dializă. Într-o curbă, un tânăr de 32 de ani din Slatina nu a mai reuşit să controleze maşina şi a intrat pe contrasens. Conducătorul auto al ambulanţei private ar fi încercat să-l evite şi a tras stânga de volan. Nu a reuşit, iar cele două vehicule s-au lovit violent. 

Mai avea câţiva km până ajungea acasă

Primarul Mihai IOANA, care stătea în dreapta şoferului, mai avea doar cinci kilometri până ajungea acasă, la familie. 

Martor: Au deschis portiera din spate de l-au scos pe primar din maşină, din faţă de acolo. 

Pe acelaşi subiect

A murit la spitalul din Slatina, după ce medicii au încercat să-l resusiteze minute în şir, însă fără rezultat. Alte patru victime au fost transportate la unitatea medicală. 

Localnicii plâng pierderea edilului

Postelnicu Emilian Corneliu, purtător cuvânt Spital Slatina: Trei au rămas internaţi pe secţia de Terapie Intensivă pentru secţia de Chirurgie Toracică cu leziuni la nivelul toracelui, iar unul a fost externat şi este acasă. Sunt în stare stabilă, prezintă complicaţii. 

Edilul de 61 de ani, care era la al treilea mandat, este plâns acum de întreaga comunitate. 

Locatar: Era un om de nota 20! Şi acum când venea vremea să voteze, tot el câştiga!  Nu se ştie cine va coordona comuna asta! 

Şoferul vinovat ar fi fost beat şi drogat

Un mesaj de condoleanţe a transmis şi organizaţia PSD Olt. "Cu profundă tristeţe am aflat de trecerea în nefiinţă a primarului comunei Grădinari, Mihai Ioana. Gândurile noastre sunt alături de familia şi prietenii săi în aceste momente dificile. Dumnezeu să-i odihnească sufletul!"

Şoferul care a provocat accidentul era băut şi posibil sub influenţa drogurilor. Analizele toxicologice vor stabili dacă şi ce substanţă consumase. 

Subinspector de poliție Lupu Cosmin, purtător de cuvânt IPJ Olt: Ambii conducători auto, implicaţi în eveniment, au fost testaţi cu aparatul etilotest 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul în vârstă de 32 de ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Primarul din Grădinari se întorcea de la dializă cu ambulanţa, când a fost lovit de un şofer beat şi drogat. Alţi 3 oameni, internaţi la ATI