Antena Meniu Search
x

Foto Mihai Ioana, primarul comunei Grădinari-Olt, a murit în seara de Crăciun, într-un accident cumplit. Unul dintre şoferi ar fi fost băut şi drogat

Accident cumplit aseară în Olt. Primarul comunei Grădinari din Olt, Mihai Ioana, a murit ieri seară în urma unui impact frontal, pe DN 64. Alte 5 persoane au fost rănite în accident.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 17:34

Vezi și

Ieri seară, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în comuna Strejești, județul Olt, a avut loc un accident rutier. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt și un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Strejești, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, 6 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ulterior, pentru una dintre cele 6 persoane transportate la unitatea medicală a fost declarat decesul.

Unul dintre şoferi ar fi consumat alcool şi substanţe psihoactive

Ambii conducători auto, implicați în eveniment, au fost testați cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativă pentru bărbatul în vârstă de 52 de ani, respectiv o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul în vârstă de 32 de ani.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. „Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", conform IPJ Olt.

Una dintre maşini transporta pacienţi la dializă, era şoferul şi 5 pacienți, printre care şi primarul comunei Grădinari. Şoferul celeilalte maşini era singur. S-au lovit frontal. Primarul a fost cel mai grav rănit, conform informaţiilor reporterilor Observator.

"Deși nu există cuvinte care să îndepărteze durerea resimțită, Comuna Gradinari, judetul Olt, deplânge stingerea fulgerătoare din viață, a domnului IOANA Mihai - Primarul comunei Gradinari, judetul Olt. «Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care a fost

coleg, prieten, si inainte de toate OM, iar trecerea sa în neființă este tulburătoare și greu de suportat, reprezintă o mare pierdere pentru intraga comunitate și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să-l odihnească în pace!" a scris Primăria pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mihai Ioana, primarul comunei Grădinari-Olt, a murit în seara de Crăciun, într-un accident cumplit. Unul dintre şoferi ar fi fost băut şi drogat