Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Trei persoane care mergeau acasă de Revelion au murit strivite de un TIR. Şoferul ar fi adormit la volan

Tragediile pe şosea nu se opresc nici de sărbători. Trei oameni care se întoarceau acasă pentru Revelion au murit pe DN85, aşa numitul "drum al morţii", după ce maşina în care erau s-a izbit violent de un TIR. La volanul autoturismului era un tânăr de 22 de ani, care cel mai probabil a adormit. Informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 19:46

Vezi și

Accidentul violent s-a petrecut în zorii zilei, în dreptul localităţii Cotorca, Ialomiţa, pe Drumul Morţii - E85.

Şoferul de 22 ani ar fi pierdut control volanului şi a ajuns pe contrasens. Bărbatul aflat la volanului TIR-ului a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit. Maşinile s-au ciocnit frontal. În autoturismul condus de tânăr se mai afla un cuplu, soţ şi soţie, de 55 şi 61 de ani.

Accident în Ialomița, pe E85. Victime erau din Bucureşti și se întorceau acasă pentru petrecerea de Anul Nou

  • Cristina Filip, reporter Observator: Cei trei nu au avut nicio şansă de supravieţuire. În urma impactului, maşina s-a făcut praf. Atât şoferul, cât şi pasagerii au murit pe loc. Şi camionul a fost avariat. Partea din faţă a capului tractor a fost distrusă complet. Din fericire, şoferul a scăpat doar cu o sperietură. 
Pe acelaşi subiect

Alte două maşini s-au ciocnit după ce un alt şofer a frânat brusc pentru a evita impactul cu autorurismele deja lovite. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

  • Andreea Loghin, IPJ Ialomița: Conducătorul autotrenului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Șoferul vinovat de accident ar fi adormit la volan, cred polițiștii

Deocamdată nu se ştie cum s-a petrecut tragedia, însă poliţiştii iau în calcul ca tânărul să fi adormit la volan.

România rămâne în continuare pe primul loc în Uniunea Europeană în privinţa tragediilor pe şosele. De la începutul anului au fost înregistrate peste 3.000 de accidente grave, majoritatea pe fondul vitezei excesive. Peste o mie de oameni au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Trei persoane care mergeau acasă de Revelion au murit strivite de un TIR. Şoferul ar fi adormit la volan