Antena Meniu Search
x

Curs valutar

De 25 de ani, Antena 1 e mai aproape de oameni!

În zi aniversară, tragem linie şi depănăm amintiri. În sfertul de secol pe care l-am trăit împreună, fiecare zi a însemnat, aici, la Observator, emoţie, atitudine, informaţie. Dar şi dorinţa de a fi acolo unde oamenii aşteptau să ne vadă. Am încercat să relatăm, să explicăm, să ajutăm.

de Redactia Observator

la 29.11.2018 , 08:44

În zi aniversară, tragem linie şi depănăm amintiri. În sfertul de secol pe care l-am trăit împreună, fiecare zi a însemnat, aici, la Observator, emoţie, atitudine, informaţie. Dar şi dorinţa de a fi acolo unde oamenii aşteptau să ne vadă. Am încercat să relatăm, să explicăm, să ajutăm. Am fost în mijlocul vostru, mereu cu voi şi pentru voi. 25 de ani de Antena 1 au însemnat pentru noi ştiri de calitate. Iar pentru Antena 1, audienţe de top, formate de emisiune care au scris istoria televiziunii şi întâmplări despre care vom avea ce povesti şi peste 50 de ani. Timp în care, pentru voi, vom fi mereu la înălţime.

De 25 de ani, Antena 1 e mai aproape de oameni. Punem întrebări şi testăm limite. 

Ajutăm şi trăim 24 din 24 pentru cei care ne privesc. 

Vezi și

De 25 de ani suntem acolo unde evenimentele intră în istorie. Pe 11 septembrie 2011, Antena 1  a fost singura televiziune care a relatat din America, de la tragedia care a schimbat lumea. 

Când celor de lângă noi le-a fost greu, ne-am dat mâna în campanii umanitare. De 18 ani, în noaptea dintre ani, Antena 1 e în topul audienţelor. 

Chiar mari hituri in televiziune. În toate formatele de televiziune de la Next Star, la Te pui cu blondele, la Academia Vedetelor, Ciao Darwin, la toate am avut norocul să întâlnesc toate vedetele din showbizul românesc, mărturiseşte Dan Negru.

Ştafeta audienţelor a fost dată mai departe. Acum 25 de ani, prima emisie a Antenei 1 i-a adunat în faţa televizorului de acasă pe cei care aveau să devină cei mai urmăriţi chefi din România.  

Când a început Antena 1 să emită, a strigat un prieten: "Băi, hai că au început ăştia să emită!" Şi eu eram la zăpadă, dădeam zăpada, povesteşte Scărlătescu.

Cred ca imi cautam costum de ginerica si nevasta-mea rochie de mireasa, îşi aminteşte chef Bontea.

Aveam sase ani acum 25 de ani, spune chef Florin Dumitrescu.

După 25 de ani, împreună tragem linie şi privim înainte. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » De 25 de ani, Antena 1 e mai aproape de oameni!