Antena Meniu Search
x

Ultimul ANUNȚ MAE legat de prezența românilor printre VICTIMELE MASACRULUI de la Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe anunță că nu sunt persoane de cetățenie română printre victimele atacului de la Istanbul din noaptea de Revelion, identificate până la momentul de față.

Ministerul Afacerilor Externe anunță că nu sunt persoane de cetățenie română printre victimele atacului de la Istanbul din noaptea de Revelion, identificate până la momentul de față.

”Conform datelor obţinute până la acest moment, nu există persoane de cetăţenie română printre victimele identificate. Precizăm că procedura de identificare a celorlalte persoane decedate este în curs de desfăşurare. Totodată, menţionăm că oficiul consular nu a primit nicio solicitare de la vreun cetăţean român în legătură cu incidentul din Istanbul”, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

Consulatul General al României la Istanbul menține cazul în atenție și rămâne în contact cu autoritățile turce și cu spitalele la care au fost internate victimele atacului. 

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Consulatului General al României la Istanbul (0090) 212 3583541, (0090) 212 3580516, (0090) 212 3583537, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Până în acest moment, poliția a anunțat 39 de persoane decedate și alte 69 rănite, în urma atentatului comis în noaptea de Revelion în clubul Reina din Istanbul, unde un individ costumat în Moș Crăciun a deschis focul asupra oamenilor care sărbătoreau trecerea dintre ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ultimul ANUNȚ MAE legat de prezența românilor printre VICTIMELE MASACRULUI de la Istanbul