Antena Meniu Search
x

ANUNŢUL făcut azi de MAE: Un român a fost RĂNIT în atacul din gara de la Munchen. Bărbatul a fost operat (VIDEO)

MAE a anunţat, marţi, că în incidentul din gara de la Munchen a fost rănit și un cetățean român, care a fost supus unei intervenții chirurgicale la brațul stâng.

MAE a anunţat, marţi, că în incidentul din gara de la Munchen a fost rănit și un cetățean român, care a fost supus unei intervenții chirurgicale la brațul stâng.

"Potrivit datelor obținute din partea autorităților locale, în incident a fost rănit și un cetățean român. Acesta a fost internat la o unitate medicală din Munchen, fiind supus unei intervenții chirurgicale la brațul stâng", a precizat MAE.

 Consulatul monitorizează cu prioritate situația și păstrează în permanență legătura cu autoritățile și cu reprezentanții spitalului în care este internat cetățeanul român rănit, fiind pregătit să acorde asistență consulară, subliniază MAE.

Informaţia privind rănirea unui român a fost făcută publică de cotidianul german Die Welt. Conform sursei, românul este unul dintre cei doi bărbați — alături de un german — răniți accidental de atacator. Cei doi au suferit răni la braț și picior, dar viețile lor nu sunt în pericol.

Pe acelaşi subiect

Incidentul a avut loc pe peronul stației Unterfohring, într-o suburbie din nord-estul orașului Munchen, după ce poliția a fost alertată în legătură cu un incident petrecut într-un tren la intrarea în gară. Ulterior, un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate. Individul a reușit să smulgă arma unui polițist, pe care a și folosit-o în atac și a încercat să împingă un agent sub roțile unui tren care tocmai intra în stație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agresorul, un german de 37 de ani, a fost la rândul lui rănit și arestat de forțele de ordine. Autoritățile au exclus posibilitatea unui motiv 'politic sau religios' al atacului.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » ANUNŢUL făcut azi de MAE: Un român a fost RĂNIT în atacul din gara de la Munchen. Bărbatul a fost operat (VIDEO)