Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Anunțul Metrorex după începerea mitingului PSD din Piața Victoriei

În urma începerii mitingului PSD din Piața Victoriei, Metrorex a făcut un anunț cu privire la circulația metroului în cursul serii, în București.

de Redactia Observator

la 09.06.2018 , 21:54

Semn de stație de metrou Semnul care indică o stație de metrou în București - Mediafax

În urma începerii mitingului PSD din Piața Victoriei, Metrorex a făcut un anunț cu privire la circulația metroului în cursul serii, în București.

Actualizare: Metrorex a venit cu noi precizări și a transmis că va redeschide stația de metrou Piața Victoriei la ora 22.10.

Într-un comunicat, Metrorex anunță închiderea stației de metrou Piața Victoriei, după începerea manifestației PSD din Piața Victoriei.

Articolul continuă după reclamă

Metrorex informează că, la nivelul Directiei Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, din care fac parte toate institutiile cu abilitati in asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astazi, 9 iunie a.c.,  incepand cu ora   20.00 stația Piața Victoriei sa fie închisă.

Inchiderea stației presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran și trecerea trenurilor prin această stație fără oprire. Stația se va redeschide  la solicitarea instituțiilor abilitate.

Masura a fost luata pentru siguranta calatorilor, in contextul in care un flux mare de persoane tranziteaza zona Piata Victoriei, transmite Metrorex în comunicat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Anunțul Metrorex după începerea mitingului PSD din Piața Victoriei