Antena Meniu Search
x

Aplicaţia AntenaPlay pentru Smart TV

Antena Play a dezvoltat o nouă variantă disponibilă pentru televizoare, care poate rula pe sistemul de operare Tizen.

Vezi și

Popularitatea dispozitivelor Smart este într-o continua creștere, iar Antena Play ţine pasul cu tehnologia. A dezvoltat o nouă variantă disponibilă pentru televizoare, o variantă mai prietenoasă care poate rula şi pe sistemul de operare Tizen.

Cea mai mare platformă online de conţinut video din România, AntenaPlay a dezvoltat o nouã variantã a aplicaţiei sale, disponibilã de acum şi pe Samsung Smart TV generatia 2015-2018, inclusiv pe televizoarele ce ruleaza sistemul de operare Tizen, dar şi pe televizoarele Smart Philips și Sony cu sistem de operare Android TV.

În prezent se află în curs de dezvoltare aplicația AntenaPlay pentru televizoarele LG Smart Tv cu sistem de operare WebOS (data estimată de lansare finalul lunii iunie 2018). Aplicația pentru noua generație de televizoare inteligente cu Android TV poate fi descarcată din App Gallery, iar aici este lista completã a  device-urilor de pe care se poate urmãri online platforma AntenaPlay: https://antenaplay.ro/unde-pot-vedea.

Platforma online AntenaPlay oferă 6 canale TV LIVE (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, Zu TV, Antena International), 3 canale exclusive (Antena Monden, Comedy play, Cook&Play), conținut exclusiv, emisiunile tale preferate și stiri de ultima oră în format video-on-demand, conținut video care poate fi urmărit și după ce s-a difuzat la TV.

Experimentează şi tu noua aplicaţie AntenaPlay! Intră pe cea mai mare platformă online de conţinut video din România!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Aplicaţia AntenaPlay pentru Smart TV