Antena Meniu Search
x

Video Aplicațiile de livrat mâncare, blocate de prea multe comenzi în prima zi din 2022. Bucătar: ”Am mai livrat şi noi, i-am ajutat pe livratori”

Bucureştenii au dat meniul tradiţional pe shaorma, pizza, paste sau burgeri, încă din prima zi a anului. Cererile în aplicaţiile de livrări au explodat mai ales în jurul prânzului şi spre seară, când acestea au fost blocate zeci de minute. În lipsa livratorilor care şi-au luat liber, după Revelion, unele restaurante au dus comenzile clienţilor, pe cont propriu.

de Ioana Matei

la 02.01.2022, 20:20

Vezi și

”Cristi, a venit o comandă de la Florentina, cu o pizza salamella, quattro formaggi. Îi dăm gata de preparare”. Această pizzerie a încins cuptoarele de la prima oră, după ce, pe 1 ianuarie, abia a reuşit să facă faţă livrărilor.

Marius, bucătar: ”De la prea multe cereri, s-au blocat. Chiar şi telefonul nostru de firmă nu mai făcea faţă. Am mai livrat şi noi, i-am ajutat şi noi pe livratori şi a ieşit totul bine”.

Angajații restaurantelor au livrat cot la cot cu livratorii, ca să facă față comenzilor

La fiecare cinci minute, o pizza proaspăt scoasă din cuptor lua locul celor preluate de livratori.

Pe acelaşi subiect

Livrator: ”Lumea comandă. Chiar dacă au plecat la munte, sunt cei care au rămas acasă”.

Victor Răcariu, general manager aplicaţie livrări: ”Şi curierii şi-au luat liber probabil pe 1 şi atunci a fost puţin mai mare cererea decât ne-am aşteptat. Am avut chiar momente în care a trebuit să închidem puţin aplicaţia că nu mai făceam faţă comenzilor”.

Şi la fast-food-uri a fost aglomerat. Pentru o shaormerie din Capitală, semne bune anul are, dacă ne luăm după vânzările din prima zi. S-au comandat 1400 de preparate, ceea ce înseamnă încasări de peste 20.000 de lei.

Daniel, asistent manager shaormerie: ”Faţă de o zi normală, undeva cu vreo 60 la sută mai bine”.

Ioana Matei, reporter Observator: ”Deşi se circulă foarte bine în Capitală şi străzile sunt aproape goale, în aplicaţiile de livrări, timpii de aşteptare sunt destul de mari. Există şi restaurante care estimează că vor livra comenzile chiar şi în 70 de minute”.

Cine n-a avut răbdare să aştepte curierul şi-a luat singur comanda

Femeie: ”După atâta mâncare tradiţională, după atâtea pregătiri, ne mai odihnim şi mâncăm pizza”.

În aplicaţiile de livrări, cele mai multe comenzi au fost plasate la orele prânzului şi spre seară, când majoritatea restaurantelor ofereau clienţilor doar posibilitatea de preluare personală a preparatelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Aplicațiile de livrat mâncare, blocate de prea multe comenzi în prima zi din 2022. Bucătar: ”Am mai livrat şi noi, i-am ajutat pe livratori”