Antena Meniu Search
x

Video "Arde tot blocul, să vină urgent pompierii". Incendiu uriaş pe terasa unui bloc din Rahova. Fumul gros zărit şi din oraşul Bragadiru

Un incendiu uriaş cu degajări mari de fum a cuprins terasa unui bloc aflat în reabilitare din Rahova. Fumul gros se zărea chiar şi din oraşul Bragadiru.

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 10:10

Vezi și

Panica s-a instalat în scurt timp în întreg blocul. "Urgent să vină pompierii, s-a sunat la pompieri. Opriţi şi gazele cât mai repede. Incredibil, domnule, incredibil. Arde tot blocul să vină urgent pompierii. Haideţi, lăsaţi toate lucrurile în casă şi coborâţi jos. Viaţa e mai importantă, lăsaţi totul", se aude într-o filmare făcută imediat după izbucnirea incendiului.

Incendiu uriaş pe terasa unui bloc

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 1.500 mp la acoperiș. Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, salvatorii și 2 ambulante SMURD.

În acest moment incendiul este lichidat, două cu persoane cu atac de panică sunt în grija ambulanțelor. Conform ISU București, a fost afectată doar terasa blocului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Arde tot blocul, să vină urgent pompierii". Incendiu uriaş pe terasa unui bloc din Rahova. Fumul gros zărit şi din oraşul Bragadiru