Antena Meniu Search
x

Arest preventiv pentru un traficant care a vândut canabis unui școlar din Iași

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi au desfăşurat, în perioada 29 septembrie - 1 octombrie, mai multe acţiuni în vederea combaterii consumului de droguri în şcoli. Potrivit unui comunicat al IGPR, în urma depistării unui minor care deţinea substanţe susceptibile a fi droguri de risc (canabis), în timpul programului şcolar, au fost efectuate investigaţii în vederea identificării persoanei care ar fi comercializat drogurile, notează Agerpres.

De Redactia Observator la 01.10.2022, 17:25
Canabis
Arest preventiv pentru un traficant care a vândut canabis unui școlar din Iași - Profimedia

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști a fost identificat un minor ca posibilă sursă de aprovizionare. În aceste condiţii, vineri, a fost efectuată o percheziţie domiciliară, fiind ridicate mai multe mijloace probatorii.

Ulterior, s-a procedat la prinderea în flagrant delict a unui major, în timp ce ar fi comercializat unui minor substanţe susceptibile a fi droguri de risc (canabis).

În cursul zilei de vineri a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a persoanei majore bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, reţinându-se faptul că, în cursul lunii septembrie 2022, ar fi comercializat, în mod repetat, substanţe susceptibile a fi droguri de risc unui minor.

Sâmbătă, acesta a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Faţă de minor a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Arest preventiv pentru un traficant care a vândut canabis unui școlar din Iași