Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Arestatul care băgat spaima în judecătorii de la Tribunalul Bucureşti nu este infectat cu coronavirus

Un arestat care fusese adus la Tribunalul Bucureşti pentru audieri a provocat emoţii judecătorilor, după ce ar fi strigat că are coronavirus.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.03.2020 , 11:04

O maşină de Poliţie este parcată în faţa secţiei
Rezultat negativ pentru coronavirus, în cazul arestatului de la Tribunalul Bucureşti - Observator.tv
  • Arestatul care a semănat panică în Tribunalul Bucureşti a ieşit negativ pentru coronavirus.

Un arestat care fusese adus la Tribunalul Bucureşti pentru audieri a provocat emoţii judecătorilor, după ce ar fi strigat că are coronavirus. De asemenea, la dosarul inculpatului se afla o trimitere de la medic, în care se specifica faptul că ar fi fost suspect de infectare cu coronavirus, după ce ar fi intrat în contact cu italianul care fusese depistat pozitiv.

Imediat, arestatul şi tot etajul la care se afla secţia penală a fost evacuat şi s-a declanşat o curăţenie generală, angajaţii începând imediat dezinfectarea instituţiei şi a locurilor prin care trecuse arestatul.

Rezultat negativ pentru arestatul care a băgat spaima în judecători

Articolul continuă după reclamă

După câteva ore a venit şi rezultatul primei testări a arestatului, negativ. Evident, toată lumea a răsuflat uşurată.

"Referitor la situația înregistrată la Tribunalul Municipiului București, astăzi, 5 martie, facem precizarea că, în urma testelor efectuate în regim de urgență, a rezultat că bărbatul aflat în custodia Administrației Naționale a Penitenciarelor nu este infectat cu virusul COVID-19 (coronavirus)", a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Arestatul care băgat spaima în judecătorii de la Tribunalul Bucureşti nu este infectat cu coronavirus