Antena Meniu Search
x

Video Arhiepiscopia Tomisului, anunț la miezul nopții: Puteți trimite pomelnice prin PayPal, în secțiunea "Add note"

Credincioșii pot trimite acum pomelnice prin PayPal, a anunțat Arhiepiscopia Tomisului, într-un mesaj postat la miezul nopții. Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, a explicat că totul s-a făcut la cererea enoriașilor. "Ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să facă donații", a precizat el.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 18.10.2021, 08:42

Vezi și

Reprezentanții Arhiepiscopiei au mai spus donatorilor că își pot nota în secțiunea ”Add Note” câteva nume ale persoanelor care urmează să fie pomenite în timpul slujbelor. Accesând link-ul, enoriașii sunt întâmpinați de mesajul "Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. Frate ajutat de frate – cetate întărită" (Pilde 18:19). Mesajul face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie, și al cărui cont de PayPal este același cu cel al pomelnicelor.

"Puteți trimite pomelnice prin PAYPAL, accesând linkul de mai jos. https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=J5F4JJ5SBWDNA. În cadrul donației puteți include câteva nume pentru a fi pomenite la slujbe, în secțiunea Add Note", se arată în mesajul postat pe pagina Arhiepiscopiei Tomisului, imediat după 12 noaptea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"O metodă modernă"

"Odată cu pandemia slujbele bisericii au început să fie difuzate online, așa că din ce în ce mai mulți credincioși în afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, și unii dintre aceștia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să facă donații pentru Arhiepiscopie. Așa că am apelat la această metodă modernă și, pentru că tehnologia a permis și includerea unui text odată cu donația făcută, am oferit această posibilitatea credincioșilor de a-și scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, la slujbele pe care ei le urmăresc", a explicat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Arhiepiscopia Tomisului, anunț la miezul nopții: Puteți trimite pomelnice prin PayPal, în secțiunea "Add note"