Antena Meniu Search
x

Arhiepiscopia Tomisului are cont şi pe Instagram. Mesajele lui ÎPS Teodosie: "Iată, vom fi mereu împreună"

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că şi-a făcut cont pe Instagram. IPS Teodosie deţine deja conturi pe Facebook şi pe TikTok, unde este urmărit de mii de persoane. 

de Redactia Observator

la 02.03.2023 , 17:01

ÎPS Teodosie
Arhiepiscopia Tomisului are cont şi pe Instagram - Instagram / ÎPS Teodosie

Arhiepiscopia Tomisului a transmis că Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a adresat un cuvânt de bun-găsit credincioşilor prezenţi pe Instagram.

“Iubiţi reprezentanţi şi spectatori de pe TikTok, Instagram, sunt bucuros să vă împărtăşesc dragostea mea faţă de toţi, că iată mijloacele acestea tehnice ne ajută să ne apropiem şi biserica vine în întâmpinarea dumneavoastră. Ştiinţa este de la Dumnezeu şi tehnica aceasta de Dumnezeu este lăsată, de aceea, iată, vom fi mereu împreună şi nu vreau să vă spun altceva, decât adevărul, decât mesajele de la Dumnezeu, că biserica este a lui Dumnezeu şi condusă de El. Voi sunteţi fiii bisericii, sunteţi copiii noştri duhovniceşti. Vă iubim, de aceea vă vom dărui mereu hrană spirituală ca să aveţi posibilitatea acestei perspective a veşniciei, că noi trăim pentru a ne înveşnici bucuria şi toate legăturile noastre de dragoste. Să fiţi fericiţi că sunteţi în biserică şi să luaţi biserica în sufletul vostru, pe Hristos, pe Tatăl, pe Duhul Sfânt, pe Maica Domnului şi pe sfinţi, să ţinem rânduielile împreună, ca să fim împreună şi în veacul de acum, dar şi în veacul viitor. Aşa să ne ajute Dumnezeu. Amin!”, a transmis Arhiepiscopul Tomisului, potrivit News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Aceasta este a treia reţea de socializare pe care Arhiepiscopia Tomisului este prezentă, după Facebook şi Tik-Tok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Evenimente » Arhiepiscopia Tomisului are cont şi pe Instagram. Mesajele lui ÎPS Teodosie: "Iată, vom fi mereu împreună"