Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ARIPI FRÂNTE la numai 16 ani! Mesaje de ADIO pentru Marian, tânărul care a pierit într-un groaznic accident rutier - GALERIE FOTO

Zeci de mesaje de adio au fost postate pe pagina de Facebook a lui Marian, tânărul din Mangalia care a murit într-un groaznic accident rutier.

de Redactia Observator

la 31.10.2017 , 14:11

Zeci de mesaje de adio au fost postate pe pagina de Facebook a lui Marian, tânărul din Mangalia care a murit într-un groaznic accident rutier.

Prietenii, familia şi colegii lui Marian Cosmin au postat mesaje de adio pentru adolescentul de 16 ani care, în această dimineaţă, a condus o maşină şi a provocat un grav accident în urma căruia maşina s-a rupt efectiv în două.

Un prieten al lui Marian, în vârstă de 19 ani, a ajuns în comă la spital, starea sa fiind foarte gravă.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Nenorocirea s-a produs la intrare în Mangalia, iar potrivit unor surse, dar şi propriului profil de Facebook, tânărul nu se afla la prima cursă cu maşina.

Tânărul era un mare pasionat de maşini şi posta des imagini în care apărea lângă maşini de sute de cai-putere.

"Stirea ca fiinta iubita a plecat brusc din viata ta, lasand in urma numai tristete si durere, ne-a socat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezuma doar la durere, tristete si soc si nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta sa intelegem ca drumul lui s-a oprit aici", a scris o prietenă a lui Marian.

"Am aflat cu o tristete fara margini de pierderea fiintei dragi. De azi inainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasa. De azi inainte il vom cauta in inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodata. Dumnezeu să ierte, ingerul meu nu te vom uita niciodata", a fost un alt mesaj de adio postat pe Facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » ARIPI FRÂNTE la numai 16 ani! Mesaje de ADIO pentru Marian, tânărul care a pierit într-un groaznic accident rutier - GALERIE FOTO