Antena Meniu Search
x

Video Aruncat de tată de la etajul 4, copilul de 7 ani din Vâlcea a ajuns în brațele mamei sale care era de gardă la spital

Un băiat de 7 ani din Râmnicu Vâlcea e între viaţă şi moarte, după ce a fost aruncat de la etajul patru chiar de tată. Bărbatul s-a aruncat şi el apoi în gol si a murit în scurt timp.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.01.2022, 19:13

Vezi și

Mama copilului era de gardă la spitalul din oraş, când fiul ei a fost adus cu ambulanţa, în stare gravă. Individul se certa des cu soţia în ultima perioadă, iar surse Observator spun că începuse să consume droguri. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Mama copilului era la muncă. Ca şi în alte dăţi băiatul de şapte ani a rămas acasă cu tatăl lui. Îl ştia pe copil în siguranţă. După-masă însă, cuprins parcă de nebunie, bărbatul l-a dus pe copil pe balcon şi s-ar fi aruncat cu el în braţe de la etajul patru. Bubuiturile şi plânsetul sfâşietor al copilului i-au alarmat pe vecini, care au sunat la 112.

Dan-Constantin Pădureanu, manager SAJ Valcea: La momentul în care i-a găsit ambulanţa erau conştienţi, dar cu politraumatisme.

Deşi în stare de şoc, rănit grav, bărbatul le-ar fi spus vecinilor că cineva i-ar fi împins pe amândoi de la etaj.

Pe acelaşi subiect

Amândoi au ajuns la spitalul judeţean de urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unde mama băiatului e asistentă. Femeia era de gardă când fiul ei a fost adus cu ambulanţa, în stare gravă. Două ore mai târziu, pentru că la spitalul din Vâlcea nu funcţiona computerul tomograf, copilul a fost transferat la spitalul de urgenţă din Craiova.

Iulia Pop, reporter Observator: Băiatul a primit îngrijiri medicale la terapie intensivă în cursul nopţii. În această dimineaţă a fost transferat la Clinica de Chirurgie Ortopedie Pediatrică unde continuă să primească îngrijiri si tratament de specialitate. Este conştient, cooperant, stabil hemodinamic, dar prezintă traumatism de coloană cervicală şi traumatism toracic cu fracturi costale.

Bărbatul a murit la scurt timp

Cristina Geormăneanu, director medical: Este împreună cu mama lui în clinică. Tatăl copilului nu a supravieţuit. A murit după zeci de minute de agonie.

Dan Ponoran, manager Spitalul Judeţean Vâlcea: A decedat imediat după sosire.

Bărbatul de 41 de ani era cunoscut cu probleme psihice. Era şofer de TIR şi petrecea mult timp în străinătate. Şi când era acasă, nu avea prieteni.

Vecin: Nu prea comunica.

Nicolae Andreescu, şeful de scară: El era mereu plecat. Cunosc familia, pe părinţii lui. A fost maică-sa aci, am stat de vorbă cu dânsa, nu ştie ce s-a întâmplat. 

Sursele Observator spun că bărbatul ar fi început să consume droguri şi de ceva timp în casă erau numai scandaluri.

Psiholog: Recurgerea la acest gest are în spate o traumă, o suferinţă. Dacă pe lângă o patologie psihiatrică există şi o dependenţă de droguri, înţelegem în acest caz, posibilitatea de a recurge la gesturi extreme, cum e şi în acest caz, creşte exponenţial.

Anchetatorii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle de ce a recurs bărbatul la acest gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Aruncat de tată de la etajul 4, copilul de 7 ani din Vâlcea a ajuns în brațele mamei sale care era de gardă la spital