Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de TIR și copilașul iubitei lui au căzut în gol de la etaj, în Vâlcea. Vecinii descriu scene cumplite

Incident şocant în Vâlcea. Un copil de 7 ani şi un bărbat de 40 au căzut în gol de la etajul patru al unui bloc! Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice. Acesta nu a supravieţuit căzăturii, iar copilul a ajuns în stare gravă la spital. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 08:23

Vezi și

Era ora 16 şi 14 minute când un martor a sunat la 112. A rămas şocat când a văzut, mai întâi, cum un copil a căzut de la etajul patru, urmat la puţin timp de un bărbat.

Deci unde e?

Uite acolo, unde e aia întredeschisă, vezi?

Ia uită-te, mă!

Pe acelaşi subiect

Aşa!

Vecinii spun că au auzit mai întâi o bufnitură, apoi plânsetele copilului. 

Dan-Constantin Pădureanu - manager SAJ Vâlcea: La momentul în care i-a găsit ambulanţa erau conştienţi, dar cu politraumatisme. Ulterior am înţeles că bărbatul ar fi decedat.

Bărbatul a murit, copilul se află în stare gravă

Şi copilul se află în stare foarte gravă. A fost transferat de urgenţă, la Craiova. 

Dan-Constantin Pădureanu - manager SAJ Vâlcea: Copilul a plecat la ora 18.30 la Craiova cu o contuzie pulmonară majoră. Starea, şi a copilului, fiind gravă.

Din relatările vecinilor, între bărbatul de 40 de ani şi iubita lui ar fi fost certuri frecvente, în ultima vreme. În plus, bărbatul ar fi avut probleme cu drogurile, dar şi probleme psihice. Omul lucra ca şofer de TIR, iar copilul era al iubitei sale. Acum, criminaliştii încearcă să afle dacă a fost un accident sau un gest intenţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR și copilașul iubitei lui au căzut în gol de la etaj, în Vâlcea. Vecinii descriu scene cumplite