Antena Meniu Search
x

Video "Aşa ceva!" Filmul cursei nebune din Arad: Şoferul începător, care a băgat patru poliţişti în spital, a fost prins după un pont de la localnici

Un accident grav între două maşini de poliţie ridică semne de întrebare legate de pregătirea agenţilor care trebuie să ne protejeze. Patru poliţişti tineri din Arad au ajuns la spital după ce vehiculele lor s-au ciocnit în misiune. Încercau să prindă un şofer începător care nu oprise la control. Autospecialele s-au zdrobit una de cealaltă, în timp ce fugarul s-a strecurat printre ele. Tânărul de la volan a fost prins după o noapte întreagă de căutări.   

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:31

Vezi și

Martor: Aşa ceva... Maşinile de Poliţie să se lovească între ele.

Impactul violent s-a produs după o cursă contracronometru între două localităţi din apropiere de Arad. Şoferul fusese somat să tragă pe dreapta în oraşul Pâncota. HARTA 1 A ignorat semnalele agenţilor şi a fugit de ei. 15 kilometri l-a umărit maşina care a vrut să îl oprească. Alt echipaj i-a barat drumul la Sântana.

Iulia Pop, reporter Observator: Cu maşina de poliţie pe urmele sale, tânărul de 18 ani reuşeşte să evite un alt vehicul al MAI, chemat aici în sprijin. Îl ocoleşte şi-şi continuă cursa nebună. Nu şi autospeciala de poliţie, care îl izbeşte în plin.

Cu câteva secunde înainte de impact, maşina de poliţie care urmărea fugarul a fost filmată cum gonea pe şosea. Apoi, localnicii au auzit un zgomot puternic.

Pe acelaşi subiect

Femeie: O maşină de poliţie a venit din centru şi a tras aşa un pic câş. A venit maşina cu viteză. A trecut pur şi simplu prin faţa maşinii de poliţie. Şi a venit ăsta din spate şi l-a buşit.

Toţi cei patru poliţişti din maşinile aflate în misiune au ajuns la spital. După investigaţii, doi au rămas internaţi.

Simina Roz, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad: Un bărbat de 24 de ani, cu fracturi costale, internat în secţie clinică chirurgie generală I, respectiv un bărbat de 23 de ani cu fractur de humerus, care se afla sub supraveghere medicală, în secţia clinică ortopedie şi traumatorolige.

Şoferul începător a fost prins după 8 ore

Şoferul începător urmărit de poliţişti şi-a continuat drumul încă 10 kilometri, apoi şi-a abandonat maşina. Agenţii care îl căutau au primit indicii de la un localnic. 

Bărbat: După ce s-a terminat cu accidentul am fost, ne-am plimbat. şi am văzut maşina lui pe stradă. Era parcată. Înainte ne-am întâlnit cu un poliţist şi ne-a spus că dacă vedem autoturismul cu numărul de înmatriculare, să anunţăm şi am văzut-o parcată în Olari. 

Şoferul de 18 ani a fost prins şi dus la secţie la opt ore după ce s-au ciocnit maşinile de poliţie care îl urmăreau. Testele au arătat că nu consumase nici alcool, nici droguri, iar agenţii încearcă să afle de ce nu a oprit la control dacă nu avea nimic de ascuns. În plus, îl anchetează pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Şi poliţiştii care s-au ciocnit sunt investigaţi. Şefii le verifică planul de acţiune şi vor anunţa sancţiuni dacă va fi cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Aşa ceva!" Filmul cursei nebune din Arad: Şoferul începător, care a băgat patru poliţişti în spital, a fost prins după un pont de la localnici