Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asistentă bătută la Timişoara, chiar în faţa spitalului judeţean. Au trantit-o la pământ şi au tăbărât pe ea cu pumnii şi picioarele (Video)

Scene şocante, aseară, la Timisoara. O asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost bătută crunt mai mulţi romi chiar în faţa Spitalului Judeţean.

de Redactia Observator

la 24.09.2018 , 13:21

Scene şocante, aseară, la Timisoara. O asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost bătută crunt mai mulţi romi chiar în faţa Spitalului Judeţean.

Tânăra de 28 de ani venea la serviciu, la schimbul de nopate, era la volan şi îşi căuta un loc de parcare în zona spitalului.

În momentul în care femeia a trecut pe lângă un grup de romi, un copil i-a sărit în fața mașinii. Femeia a reușit să evite accidentul și s-a dat jos pentru a se asigura că micuțul este bine. 

Articolul continuă după reclamă

Imediat însă, rudele copilului au tăbărât pe ea și au lovit-o cu pumnii în față, au tras-o de păr și au trântit-o pe jos.

Potrivit tion.ro, femeia abia a reușit să scape din mâinile agresorilor și a ajuns în grija colegilor ei de la Unitatea de Primiri Urgențe. 

Condiția ei este stabilă, însă ea se află în stare de șoc și s-ar putea să aibă nevoie și de intervenție chirurgicală la Clinica de Maxilo-Faciale.

Vezi video aici

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să-i identifice pe atacatori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Asistentă bătută la Timişoara, chiar în faţa spitalului judeţean. Au trantit-o la pământ şi au tăbărât pe ea cu pumnii şi picioarele (Video)