Antena Meniu Search
x

Tânăra asistentă ucisă în Cluj, de iubit, se întorcea acasă de la părinţii ei, în momentul agresiunii

O crimă pasională a zguduit Cluj-Napoca în miez de noapte. Orbit de gelozie, un tânăr şi-a înjunghiat iubita chiar în faţa blocului în care locuia. Victima, asistentă medicală, era ameninţată de el de cel puţin o lună. Dar nu a depus plângere la Poliţie! Bărbatul a fugit imediat după crimă şi a fost prins nouă ore mai târziu, în Suceava, în casa părinţilor. 

de Redactia Observator

la 24.08.2020, 21:04

Vezi și
  • Ucigaşul a fost văzut în faţa blocului victimei cu câteva ore înainte.
  • Iubitul ei a fost prins după 9 ore, la Suceava.

Tânăra de 30 de ani a fost găsită fără suflare chiar pe aleea din faţa blocului. Nici nu a apucat să intre în scară când a fost atacată de iubitul ei. Individul a înjunghiat-o de mai multe ori, iar apoi a fugit. Un vecin i-a auzit ţipetele în miezul nopţii şi a sunat la 112. Dar deja era prea târziu. 

Vecin: Am intors-o pe spate ca sa vad daca respira sau ceva, nu mai respira. Dupa care a ajuns si politia in scurta vreme.

Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj: S-au aplicat manevre de resuscitare pentru aproximativ 30 de minute. Avea multiple plagi si mai avea un traumatism cranio-cerebral în zona stângă.

Acelaşi vecin îl văzuse pe criminal cu câteva ore înainte de tragedie, dând târcoale blocului în care tânăra locuia. Femeia era asistentă la un spital Cluj-Napoca şi se întorcea din Suceava, de la părinţi, când a fost ucisă. Scenele înfiorătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere ale blocului, iar imaginile au ajuns şi la Poliţie. 

Administratorul blocului: Ceea ce pe camera s-a reusit sa se vada: domnisoara coboara dintr-un taxi si vine spre intrarea de bloc cu bagajul in mana. Si, la un moment dat, dispare si un tip care fuge incolo si o ia pe strada la dreapta. 

Criminalul are 28 de ani şi a fost prins 9 ore mai târziu, ascuns în casa părinţilor din Suceava. 

Anchetatorii cred că şi-a ucis iubita din gelozie. Femeia ar fi vrut să se despartă de el şi aşa a început să pună la cale planul de răzbunare. În ultima perioadă, individul o teroriza cu mesaje de ameninţare. 

dr. Dorin Mateescu: A avut o tinereţe nu prea fericită. Nu a avut nici cine să o îndrume în viaţă, altfel nu îmi explic cum să fi intrat în relaţie cu individul acesta.

Gabriela Groza, psiholog: Faptul ca o persoana primeste amenintare cu moartea inainte de a fi omorata arata clar ca acel omor nu a fost unul impulsiv si generat strict de o situatie de moment in care cineva si-a pierdut controlul.

Criminalul are antecedente. Îşi bătuse şi fosta iubită, iar procesul cu ea tocmai se terminase. 

Cristea Ostrovan, primar Udeşti - judeţul Suceava: Era condamnat cu suspendare şi avea muncă în folosul comunităţii. În rest, nu am auzit belele să facă.

Bărbatul a fost reţinut şi este acuzat de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăra asistentă ucisă în Cluj, de iubit, se întorcea acasă de la părinţii ei, în momentul agresiunii