Antena Meniu Search
x

Tânăra asistentă ucisă în Cluj, de iubit, se întorcea acasă de la părinţii ei, în momentul agresiunii

O crimă pasională a zguduit Cluj-Napoca în miez de noapte. Orbit de gelozie, un tânăr şi-a înjunghiat iubita chiar în faţa blocului în care locuia. Victima, asistentă medicală, era ameninţată de el de cel puţin o lună. Dar nu a depus plângere la Poliţie! Bărbatul a fugit imediat după crimă şi a fost prins nouă ore mai târziu, în Suceava, în casa părinţilor. 

de Redactia Observator

la 24.08.2020 , 21:04

  • Ucigaşul a fost văzut în faţa blocului victimei cu câteva ore înainte.
  • Iubitul ei a fost prins după 9 ore, la Suceava.

Tânăra de 30 de ani a fost găsită fără suflare chiar pe aleea din faţa blocului. Nici nu a apucat să intre în scară când a fost atacată de iubitul ei. Individul a înjunghiat-o de mai multe ori, iar apoi a fugit. Un vecin i-a auzit ţipetele în miezul nopţii şi a sunat la 112. Dar deja era prea târziu. 

Vecin: Am intors-o pe spate ca sa vad daca respira sau ceva, nu mai respira. Dupa care a ajuns si politia in scurta vreme.

Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj: S-au aplicat manevre de resuscitare pentru aproximativ 30 de minute. Avea multiple plagi si mai avea un traumatism cranio-cerebral în zona stângă.

Vezi și

Acelaşi vecin îl văzuse pe criminal cu câteva ore înainte de tragedie, dând târcoale blocului în care tânăra locuia. Femeia era asistentă la un spital Cluj-Napoca şi se întorcea din Suceava, de la părinţi, când a fost ucisă. Scenele înfiorătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere ale blocului, iar imaginile au ajuns şi la Poliţie. 

Administratorul blocului: Ceea ce pe camera s-a reusit sa se vada: domnisoara coboara dintr-un taxi si vine spre intrarea de bloc cu bagajul in mana. Si, la un moment dat, dispare si un tip care fuge incolo si o ia pe strada la dreapta. 

Criminalul are 28 de ani şi a fost prins 9 ore mai târziu, ascuns în casa părinţilor din Suceava. 

Anchetatorii cred că şi-a ucis iubita din gelozie. Femeia ar fi vrut să se despartă de el şi aşa a început să pună la cale planul de răzbunare. În ultima perioadă, individul o teroriza cu mesaje de ameninţare. 

dr. Dorin Mateescu: A avut o tinereţe nu prea fericită. Nu a avut nici cine să o îndrume în viaţă, altfel nu îmi explic cum să fi intrat în relaţie cu individul acesta.

Gabriela Groza, psiholog: Faptul ca o persoana primeste amenintare cu moartea inainte de a fi omorata arata clar ca acel omor nu a fost unul impulsiv si generat strict de o situatie de moment in care cineva si-a pierdut controlul.

Criminalul are antecedente. Îşi bătuse şi fosta iubită, iar procesul cu ea tocmai se terminase. 

Cristea Ostrovan, primar Udeşti - judeţul Suceava: Era condamnat cu suspendare şi avea muncă în folosul comunităţii. În rest, nu am auzit belele să facă.

Bărbatul a fost reţinut şi este acuzat de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » Tânăra asistentă ucisă în Cluj, de iubit, se întorcea acasă de la părinţii ei, în momentul agresiunii