Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tentativă de omor pentru un loc de parcare, în Sectorul 2. Un bărbat a fost tăiat cu briceagul la cap, pe trotuar

Un bărbat de 42 de ani este acuzat de tentativă de omor, după ce a rănit o altă persoană cu un briceag pe trotuarul din fața unui imobil din sectorul 2 al Capitalei. Procurorii bucureșteni au deschis un dosar penal.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 22:53

mașină de poliție Atac înfiorător în Sectorul 2: Bărbat tăiat cu briceagul la cap, din cauza un loc de parcare - Shutterstock (arhivă)

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, totul a început dintr-o neînțelegere legată de un loc de parcare. În urma acestui conflict, inculpatul a agresat o persoană de 57 de ani, folosind un briceag pentru a-l lovi în repetate rânduri în zona capului și antebrațului. Acesta l-a lovit și cu pumnii și picioarele în piept și în față.

Victima a suferit leziuni grave, inclusiv plăgi tăiate de aproximativ 10 cm la cap și de 8 cm la antebraț și un traumatism cranio-cerebral minor.

După incident, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorul a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Tentativă de omor pentru un loc de parcare, în Sectorul 2. Un bărbat a fost tăiat cu briceagul la cap, pe trotuar