Antena Meniu Search
x

Atac sângeros, în Buzău. Un bărbat a fost arestat după ce şi-a înjunghiat victima de patru ori cu un cuțit de bucătărie

Un bărbat din Buzău a fost arestat și este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat de patru ori o persoană, cu un cuţit de bucătărie. Victima are nevoie de peste 20 de zile de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 18:27

Atac sângeros, în Buzău. Un bărbat, arestat după ce şi-a înjunghiat victima de patru ori cu un cuțit de bucătărie
Atac sângeros, în Buzău. Un bărbat, arestat după ce şi-a înjunghiat victima de patru ori cu un cuțit de bucătărie - Shutterstock

”La data de 23.04.2023 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au solicitat arestarea preventivă a inculpatului D.M.M., cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatului D.M.M. constă în aceea că, în seara zilei de 22.04.2023, în jurul orei 19:30, pe fondul unui conflict spontan cu victima, inculpatul a scos un cuţit de bucătărie cu lungimea lamei de 18 cm şi i-a aplicat patru lovituri persoanei vătămate în zona capului, a gâtului şi a spatelui”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Victima va sta zeci de zile în spital

Sursa citată a precizat că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce în data de 22.04.2023, prin lovire cu corp tăietor - înţepător, necesitând 22 - 24 zile îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii, potrivit News.ro.

Tribunalul Buzău a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Atac sângeros, în Buzău. Un bărbat a fost arestat după ce şi-a înjunghiat victima de patru ori cu un cuțit de bucătărie