Antena Meniu Search
x

Atac sângeros în pădure. Un bărbat din Harghita a fost la un pas de moarte, după ce un urs s-a năpustit asupra lui: cum și-a salvat viața

Un bărbat de 38 de ani din judeţul Harghita a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de un urs. Atenţie, detalii cu un puternic impact emoţional! Tânărul se plimba prin pădure când, la un moment dat, din tufiş, bestia s-a năpustit asupra sa. Trântit la pământ, acesta a încercat să se apere cu mâinile goale de furia sălbăticiunii, însă fără folos.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 07:24

- Shutterstock

Doar flerul şi prezenţa de spirit au reuşit să-i salveze viaţa. În timpul atacului sângeros, bărbatul s-a prefăcut mort. Imediat ce ursul s-a îndepăratat, victima a dat alarma. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde a ajuns direct pe masa de operaţie. Din fericire, bărbatul se află în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Atac sângeros în pădure. Un bărbat din Harghita a fost la un pas de moarte, după ce un urs s-a năpustit asupra lui: cum și-a salvat viața