Antena Meniu Search
x

Atac sângeros pe o stradă din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani şi tatăl lui, bătuţi şi tăiaţi cu o macetă de un grup în faţa unui bloc

Un tată şi fiul lui, atacaţi cu pumnii, picioarele şi tăiaţi cu o măcetă, în faţa unui bloc din Iaşi. Bărbatul de 44 ar fi rănit grav dar se află pe mâinile medicilor. Cei doi ar fi fost atacaţi spontan de un grup de persoane.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 12:19

Atac sângeros pe o stradă din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani şi tatăl lui, bătuţi şi tăiaţi cu o macetă de un grup în faţa unui bloc
Atac sângeros pe o stradă din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani şi tatăl lui, bătuţi şi tăiaţi cu o macetă de un grup în faţa unui bloc - Shutterstock

Cei doi bărbaţi s-ar fi întors acasă de Crăciun din străinătate. Au fost atacaţi de un grup de oameni de un grup de persoane.

Cel mai grav este tatăl, care a suferit un traumatism cranio cerebral cu pierdea cunoștinței, un traumatism toraco-abdominal după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele și mai multe plăgi tăiate: la față, la nas și la mâini. A fost transferat după evaluare la Spitalul de Neurochirurgie.

Tatăl băiatului, rănit grav

"Bărbatul de 23 de ani a suferit o plagă tăiată la nivelul antebrațului și o fractură închisă la mâna stângă. A plecat la domiciliu", a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Pe acelaşi subiect

"În seara zilei de 25.12.2023, în jurul orei 20.20, Secția 5 Poliție Iasi a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat, cu privire la faptul că tatăl său ar fi fost agresat fizic. Polițistii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în jurul orei 20.15, între mai multe persoane aflate pe strada Radu Vodă din municipiul Iași, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict spontan, cei în cauză lovindu-se reciproc cu pumnii și un obiect contondent"

Atacatorii au fost identificaţi

Toate persoanele implicate în incident au fost identificate și sancționate conform Legii 61/1991 pentru provocare de scandal. Până în prezent niciuna dintre acestea nu a depus plângere pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările continuă pentru stabilirea tututor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment urmând a se dispune măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Atac sângeros pe o stradă din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani şi tatăl lui, bătuţi şi tăiaţi cu o macetă de un grup în faţa unui bloc