Antena Meniu Search
x

Video Luptătorul MMA, Alin Chirilă şi fratele său, răzbunare în stil mafiot. Motivul halucinant pentru care au sechestrat şi bătut cu bestialitate un bărbat din Galaţi

Răzbunare în stil mafiot în judeţul Galaţi! Luptătorul de MMA, Alin Chirilă şi fratele său au fost arestaţi seara trecută, după ce în urmă cu câteva zile cei doi au sechestrat şi bătut cu bestialitate un bărbat. Timp de o oră, victima a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.12.2023, 11:25

Vezi și

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, după atacul brutal care a avut loc în urmă cu câteva zile în comuna gălăţeană Cavadineşti. Pe filmare se observă momentul în care maşina campionului MMA opreşte lângă o fântână, iar din autoturism este dată jos victima dezbrăcată. Aceasta este obligată să se curețe, după ce a fost agresată zeci de minute.

Procuror Nicolae Cuzi: Nesatisfăcut de modalitatea în care s-a spălat, luptătorul l-a mai trimis încă o dată la acel loc să se spele.

Cei doi fraţi şi-au filat victima ore în şir, iar când au considerat că nu îi vede cineva, au intrat peste bărbat în casă. După ce i-au aplicat mai multe lovituri, individul a fost urcat cu forţa în maşină, unde calvarul bărbatului de 36 de ani a continuat.

Procuror Nicolae Cuzi: Luptătorul MMA, deşi aflat la volan, periodic îi aplica lovituri cu palmele în zona urechii şi a nasului persoanei vătămate. 

Imediat după ce au considerat că victima şi-a primit pedeapsa meritată, cei doi fraţi au abandonat-o pe marginea drumului, dar nu înainte de a o ameninţa.

Procuror Nicolae Cuzi: Agresorul l-a dus la marginea unei păduri unde i-a arătat un arbore precizându-i persoanei vătămate că de respectivul copac va fi spânzurat. 

Motivul răpirii şi al atacului brutal este unul halucinant.

"În tot acest timp l-au văzut drept un intermediar, asta pentru că voiau de fapt să ajungă la un alt bărbat cu care aveau un conflict, şi pe care voiau să-l confrunte", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Aseară, cei doi indivizi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Deşi nu îşi recunosc faptele, atât campionul MMA, cât şi fratele său sunt acuzaţi de nu mai puţin de 8 infracţiuni şi riscă ani grei de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Luptătorul MMA, Alin Chirilă şi fratele său, răzbunare în stil mafiot. Motivul halucinant pentru care au sechestrat şi bătut cu bestialitate un bărbat din Galaţi