Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţ şi soţie atacaţi de urs la Măneciu, animalul a fost ucis de bărbat cu toporul, cei doi sunt răniţi

Doi prahoveni din Măneciu, soț și soție au ajuns au fost asistați medical, unul fiind transportat la Județean după ce au fost atacați de un urs. Ursul s-ar fi apropiat de cei doi soţi şi i-ar fi atacat, iar bărbatul ca să se apere a lovit animalul cu un topor.

de Redactia Observator

la 18.10.2018 , 15:01

Doi prahoveni din Măneciu, soț și soție au ajuns au fost asistați medical, unul fiind transportat la Județean după ce au fost atacați de un urs.

Ursul s-ar fi apropiat de cei doi soţi şi i-ar fi atacat, iar bărbatul ca să se apere a lovit animalul cu un topor.

Ursul a intrat într-o gospodărie din satul Plăieţu, comuna Măneciu, din judeţul Prahova, unde o femeie de 58 de ani se afla în zona unde creşte animale.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost rănită la mâna stâgă şi la piciorul stâng şi a scăpat după ce soţul său a intervenit şi a lovit animalul cu un topor. În urma loviturii, ursul a murit.

Autorităţile informează că a murit ursul, se va face un proces verbal, iar animalul mort va fi transportat la DSV sau se va îngropa în zonă.

Femeia de 58 de ani prezintă mai multe escoriaţii la antebraţ şi gambă, iar bărbatul escoriaţii la coapsă. Femeia a fost transportată la spital, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Soţ şi soţie atacaţi de urs la Măneciu, animalul a fost ucis de bărbat cu toporul, cei doi sunt răniţi